loading...
دنیای آموزش
کاظم نجفی بازدید : 156 چهارشنبه 1390/01/10 نظرات (0)
20 نکته ی فوقالعاده جالب در مورد ویندوز

شما ممكن است كار با كامپيوتر را از زمان سيستم عامل DOS شروع كرده باشيد يا تازه واردهايي باشيد كه كامپيوتر را با ويندوز XP شناخته ايد. در هر صورت همچنان چيزهاي زيادي وجود دارند كه بتوانيد درباره سيستم عامل بياموزيد . بيست نكته اي كه مي خواهيم در اين جا به آن اشاره كنيم از جمله همين كارهايي هستند كه ممكن است شما بعضي از آن ها را بدانيد و بعضي ديگر برايتان تازگي داشته باشد. اغلب اين نكات را مي توانيد در ويندوز هاي 98 ، Me ، 2000 يا XP به كار بگيريد. نكته ديگر آن است كه صفحه كليد را از ياد نبريد. درست است كه ويندوز همه چيز با منوها و ماوس و آيكون كار مي كنند، اما اگر ماوس از كار بيفتد چه كار مي كنيد؟ حداقل اين است كه براي رفع اشكال درايور ماوس بايد از صفحه كليد استفاده كنيد. پس صفحه كليد را فراموش نكنيد.

1. از تركيب Alt+tab استفاده كنيد
با كليك كردن روي برنامه هاي موجود در نوار ابزار مي توانيد آن ها را فراخواني كنيد اما اگر آيكون برنامه ها كوچك باشند يا نام برنامه هاي فعال به طور كامل ديده نشوند،آن وقت استفاده از اين روش كمي سخت مي شود. به جاي آن مي توانيد از تركيب كليدهاي Alt+tab به طور متناوب امكان حركت بين برنامه هايي كه در taskbar ديده نمي شوند را هم در آنجا ملاحظه كنيد.

2. كليد ويندوز و كليد Application
اگر از صفحه كليد استفاده مي كنيد ولي كليد ويندوزو Application ( كه به جاي كليك سمت راست ماوس كار مي كند ) در آن وجود ندارد يا كار نمي كند، مي توانيد از تركيب Ctrl+Esc و Shift+F10 استفاده كنيد.

3. پنجره هاي گم شده را پيدا كنيد
گاهي اوقات بعضي از پنجره ها، خارج از كادر قابل ديدن دسكتاپ قرار مي گيرند. تنها راه برگردادن آن ها، استفاده از صفحه كليد است. كليدهاي Alt+space منوي سيستمي ويندوز را ظاهر مي كنند كه معمولا” در گوشه چپ بالاي صفحه قرار دارد. با زدن كليد M براي حركت و استفاده از كليدهاي مكان نما مي توان آن را به محدوده قابل ديدن دسكتاپ آورد. البته ميان برهاي زيادي براي انجام دادن كارها با استفاده از صفحه كليد وجود دارند كه مي توانيد براي آشنايي با آن ها به راهنماي ويندوز مراجعه كنيد.

4. استفاده از «پاكسازي ديسك»
سيستم هاي كامپيوتري معمولا” داراي انبوهي از فايل هاي بدون استفاده هستند كه سيستم را كند مي كنند و يافتن فايل هاي مورد نظر را نيز دشوار مي سازد. براي رفع اين مشكل به منوي start رفته و مسير programs و بعدAccessories و بعدTool System و سپسDisk Cleanup را طي كنيد. «پاكسازي ديسك» مقدار فضايي كه در اثر اين پاكسازي آزاد مي شود را محاسبه مي كند و به شما اعلام مي كند. خالي كردن سطل بازيافت و حذف فايل هاي موقت اينترنتي از جمله راه هاي آزاد سازي فضاي كامپيوتر هستند. موارد مودر نظرتان را علامت زده و OK را بزنيد تا بقيه كار انجام شود.

5. اندازه سطل بازيافت را تغيير دهيد
ممكن است از ديدن فضايي كه پس از خالي كردن سطل بازيافت به كامپيوترتان بر مي گردد، شگفت زده شويد. به طور پيش فرض ويندوز حدود10 درصد از هر درايو را به سطل بازيافت اختصاص مي دهد. اين موضوع مربوط به زماني بود كه ظرفيت ديسك ها كم بود اما اكنون اگر شما يك درصد از يك درايو بزرگ را به اين كار اختصاص دهيدهم ، باز فضاي زيادي در اختيار سطل بازيافت قرار داده ايد. پس براي تغيير اين اندازه، روي سطل بازيافت كليك راست كرده و به properties برويد و اندازه جديد را تعيين نموده و OK كنيد.

6. برنامه هاي بدون استفاده را كنار بگذاريد
براي حذف برنامه هايي كه اصلا” استفاده نمي كنيد يا به ندرت مورد استفاده قرار مي دهيد، از طريق Control Panel به AddRemove Programs برويد. ممكن است بعضي برنامه هاي نا شناخته را از آن جا ببينيد كه توسط خود سيستم مورد استفاده قرا مي گيرند. اما اگر برنامه هاي كاربردي داريد كه مدت طولاني بلااستفاده مانده اند، در حذف آن ها ترديد كنيد.

7. برنامه Outlook Express را پاكسازي كنيد
بهتر است نگاهي به فولدر پيام هاي برنامه Outlook Express بيندازيد. وقتي شما پيامي را حذف مي كنيد يا به فولدر ديگري مي فرستيد، برنامهOE فقط آن را علامت گذاري مي كند و به واقع آن را حذف نمي كند. پس روي فولدر Deleted ltems در برنامه OE كليك راست كنيد و آن را به طور كامل تخليه نماييد.

8. از جزييات سخت افزارها مطلع باشيد
در بسياري از مواقع دانستن جزييات سخت افزاري كامپيوترتان به رفع مشكلات پيش آمده كمك مي كند. براي اين كار نياري به باز كردن بدنه كامپيوتر نيست. روي My Computer كليك راست كنيد properties را انتخاب كنيد. يا مي توانيد از Control panel روي آيكون System كليك كنيد. با توجه به نسخه ويندوز شما روي زبانه Device Manager يا دكمه Device Manage در زبانه Hardware كليك كنيد. در اين حالت فهرستي از سخت افزارهاي موجود روي كامپيوترتان ظاهر مي شود كه بر اساس type مرتب شده اند. با دوبار كليك روي دستگاهي كه مي خواهيد جزئياتش را بدانيد ، صفحه مربوط با اطلاعات آن ظاهر مي شود.

9. درباره سخت افزار بيشتر بدانيد
براي آن كه اطلاعات بيشتري از سخت افزارهاي كامپيوترتان داشته باشيد، دستور DXDLAG را از كار Run در منوي استارت اجرا كنيد. زبانه هاي System ،Sound و Display اطلاعات مفيدي را از CPU ، حافظه، كارت صدا، كارتVGA و مقدار حافظه آن به دست مي دهند . همچنين از اين ابزار مي توان براي رفع مشكلات Directx نيز استفاده كرد.

10. از System information بيشتر ياد بگيريد
يكي از جاههايي كه مي توان از اطلاعات خوبي راجع به سيستم به دست آورد همان System information است. از منوي استارت مسيرprograms و Accessories و System Tools و System information را طي كنيد تا به منابع سخت افزاري و گروه بندي اجرا برسيد. ممكن است كه نتوانيد تمامي اطلاعات آن را مطالعه كنيد يا همه آنها را متوجه نشويد، ولي مي توانيد اطلاعات آن را در يك فايل متني ذخيره كنيد و براي مراجعات بعدي نگهداري نماييد .

11. چه چيزهايي در حال اجرا هستند
بعضي برنامه ها خودشان نصب مي كنند تا به طور خودكار از start-up اجرا شوند و چه بخواهيد چه نخواهيد بخشي از حافظه و پردازنده را اشغال مي كنند. در ويندوزهاي 98 و xp و me مي توان برنامه هايي را كه مايل نيستند را از طريق زبانه startup از برنامه MSCONFIG حذف نماييد. ( اين برنامه را از طريق كادر Run مي توانيد اجرا كنيد). در ويندوز 2000 بايد از برنامه هاي كمكي ديگري استفاده كنيد. از طريق برنامه MSCONFIG مي توانيد برنامه هاي زيادي را غير فعال كنيد اما اگر System tray را هم غير فعال كنيد انگاه چيزهايي مثل ساعت را نيز از دست خواهيد داد.

12. استفاده بهتر از پردازنده
با زدن كليدهاي Ctrl+Alt+Del مي توانيد Task Manager را اجرا كنيد تا ببينيد كه چه برنامه هايي در حال اجرا هستند. در ويندوز 98 و Me فهرست ساده اي از برنامه هاي در حال اجرا را مي بينيد و در ويندوز xp و 2000 ، فهرست پروسه هاي فعال ، ميزان حافظه مورد استفاده و زمان اشتغال شده از CPU نيز ديده مي شود.

13. از راهنماي ويندوز استفاده كنيد
اگر با كامپيوترتان مشكلي داريد، مي توانيد از راهنمايي خود ويندوز كمك بگيريد. براي اين كار از منوي start به Help برويد و موضوع مورد اشكال را در كادر مربوط تايپ كنيد.اگر جواب مورد نظرتان را پيدا نكرديد سعي كنيد عبارات ديگري را امتحان كنيد. تا به جواب مورد نظرتان نزديك تر شويد.

14. پيام هاي خطا را يادداشت كنيد
هنگام بروز بعضي اشكالات در كامپيوتر ، پيام هاي خطايي نيز صادر مي شود گاهي بهتر است اين پيام ها را يادداشت كنيد تا درباره آن ها مطالعه نماييد. در ويندوز 2000 و xp با زدن كليد هاي ctrl+c مي توانيد اغلب پيام هاي خطا را در clipboard ذخيره كنيد و بعد آن را در برنامه اي مانند Notepad ثبت كنيد، مي توانيد پيام خطا را يادداشت كنيد يا با زدن Alt+printscreen يك نماي گرافيكي از آن را ثبت كنيد و در برنامه اي مانند paint آن را ذخيره نماييد تا مورد استفاده مراجعات بعدي باشند.

15. استفاده از پايگاه دانش مايكروسافت
محل بعدي كه براي كسب راهنمايي مي توانيد به آن مراجعه كنيد، پايگاه دانش مايكروسافت يا Microsoft Knowledge Base است. به نشاني http://support.microsoft.com/ برويد و مشكل خود را با چند كلمه تايپ كنيد مثلا”shutdown problem و يا قسمتي از پيام خطايي كه دريافت كرده ايد را بنويسيد تا اين پايگاه اطلاعات مناسبي را در همان رابطه در اختيارتان قرار دهد.

16. خط فرمان قديمي
همه دانش آموزان قديمي مدرسه DOS ، به خاطر دارند كه همه برنامه ها و عمليات مديريت فايل ها از طريق خط فرمان ( Command prompt ) انجام مي گرفت. هنوز هم كارهاي زيادي را مي توان از طريق همان پنجره تك رنگ خط فرمان در ويندوز انجام داد. پنجره ويندوز اكسپلورر مي تواند نمايش خوبي از وضعيت فايل هاي موجود در سيستم بدهد اما با خط فرمان كارهاي بهتري مي توان انجام داد. البته از هر دوي آنها مي توان به طور تركيبي استفاده كرد. وقتي شما يك فايل يا فولدر را از اكسپلورر بكشيد و داخل پنجره خط فرمان بيندازيد نام مسير كامل آن در خط فرمان ظاهر مي شود. مثلا” مي توانيد در خط فرمان بنويسيد CD ( به معناي Change Directory ) و سپس فولدر مورد نظر را به درون آن پنجره بكشيدو رها كنيد. سپس Enter را بزنيد تا داير كتوري جاري به نحوي كه گفته ايد تغيير كند. و بر عكس اگر در خط فرمان بنويسيد explorere,. , پنجره ويندوز اكسپلورر در فولدري كه شما داخل آن هستيد باز خواهد شد.

17. از دستور DlR استفاده كنيد
دستور DlR ( به معناي Directory ) فهرستي از فايل هاي موجود در فولدر جاري را نشان مي دهد. اما اگر بخواهيد فايل هاي پنهان و فايل سيستمي نيز نشان داده شوندبايد از DlRA استفاده نماييد. همچنين مي توانيد از فرمان ATTRlB براي نمايش يا تغيير مشخصه ها يا Attribute فايل ها استفاده نماييد.

18. استفاده از Xcopy
ويندوز اكسپلورر مي تواند فايل ها يا فولدرهاي مورد نظرتان را به محل ديگري كپي نماييد. براي آن كه كنترل بهتري روي اين كار داشته باشيد مي توانيد از دستور Xcopy در خط فرمان استفاده نماييد. Xcopy اين امكان را به شما مي دهد كه فايل هايي را كپي كنيد كه داراي يك يا چند مشخصه خاص باشند يا فايل هايي را كپي كنيد كه بعد از تاريخي خاص ايجاد شده اند يا تغيير كرده اند و يا حتي فقط فايل هايي را كپي كنيد كه مثلا” خصوصيت آرشيوي دارند. به غير از اينها با اين دستور مي توانيد فايل هاي خاص را داخل زير شاخه ها پيدا و كپي كنيد و يا فقط فايل هاي آرشيوي را دوباره نويسي كنيد. با نوشتن فرمان xcopy? مي توانيد فهرست همه كاربردهاي اين دستور را ببينيد. چون تعداد سوييچ هايي كه اين دستور را به خود مي گيرند زياد است و در يك صفحه جا نمي گيرد مي توانيد با فرمان xcopy?xcopy.txt همه دستورات در فايل متني با نام xcopy ذخيره نماييد.

19. اجراي برنامه ها از خط فرمان
براي اجراي يك برنامه از خط فرمان فقط كافي است كه نام آن را بنويسيد. براي باز كردن فايل هاي داده اي مي توانيد از فرمان START XCOPY.TXT تا فايل مورد نظر در برنامه Notepad باز شود.

20. خط فرمان براي يافتن فايل ها
همان گونه كه فرمان DlR مي توانيد فايل هايي مورد نظر شما را پيدا كند. فرمان FOR نيز مي تواند عمل گفته شده را روي فايل هاي گفته شده اجرا نمايد، به عنوان نمونه دستور زير همه فايل هاي موجود در دايركتوري جاري كه نامشان project1 است را پيدا مي كند و هر كدام را در برنامه متناظرشان باز مي كند : DO START %7 ( PROJECT1.* ) FOR %7 IN علامت 7% نشان دهنده يك متغير است كه به جاي آن مي توانيد هر حرفي بگذاريد . هر فايلي كه با فايل درون پرانتز منطبق باشد، دستور بعد از DO تكرار مي شود . در ويندوزهاي 2000 و XP ، فرمان FOR كارهاي بيشتري هم انجام مي دهد. براي ديدن همه ويژگي هاي اين دستور و ذخيره آن در يك فايل متني تايپ كنيد: FOR?FORHELP.TXT
براي ديدن همه دستوراتي كه در خط فرمان قابل استفاده هستند بنويسيد HELP>HELP.TXT و فايل ايجاد شده را در ويرايشگري مانند Notepad بخوانيد
کاظم نجفی بازدید : 243 چهارشنبه 1390/01/10 نظرات (0)
از آنجا که این روزها سه نسخه مختلف از ویندوز وجود دارد ، شاید برای شما پیش آمده باشد که نیاز به به اشتراک گذاشتن داده ها بین رایانه هایی با چنین نگارش های مختلف داشته باشید. امروز به شما نشان می دهیم چگونه می توانید در هر نسخه به اشتراک گذاری فایل ها و پرینتر ها با رایانه با نسخه دیگر بپردازید.


در حالت ایده آل ، اتصال چند کامپیوتر با سیستم عامل های مختلف مایکروسافت به شبکه به آسانی کلیک کردن بر روی یک دکمه خواهد بود. با ویژگی Homegroup ویندوز ۷ ، تقریبا همیشه انجام کار بالا آسان است. با این وجود ، ارتباط هر سه آنها با یکدیگر کمی چالش برانگیز می تواند باشد. امروز قرار است که در به اشتراک گذاری فایل ها و پرینتر ها در هر ترکیبی از ۳ نسخه که ممکن است در شبکه خانگی خود با ان مواجه شوید شما را راهنمایی کنیم.

اشتراک بین ویندوز ۷ و ایکس پی

احتمالا شایع ترین حالت این است که شما قصد به اشتراک گذاری بین ویندوز ۷ و ایکس پی را داشته باشید. اساسا شما میخواهید مطمئن شوید که هر دو رایانه بخشی از همان گروه کاری شما درآمده باشند ، سپس باید تنظیمات صحیح به اشتراک گذاری راه اندازی کنید،و مطمئن شوید که قابلیت تشخیص شبکه روی ویندوز ۷ شما فعال شده است. بزرگترین مشکل شما ممکن است یافتن درایور درست چاپگر برای اجرا روی هر دو نسخه های ویندوز باشد.



به اشتراک گذاشتن فایلها و چاپگرها بین ویندوز ۷ و ایکس پی

نگاشت درایو شبکه

یکی دیگر از روشهای به اشتراک گذاری داده ها بین ایکس پی و ویندوز ۷ نگاشت درایو شبکه می باشد. اگر شما نیازی به اشتراک گذاشتن چاپگر ندارید و فقط می خواهید برای یک درایو را به اشتراک گذارید ، شما می توانید تنها درایو ایکس پی رابرای ویندوز ۷مشخص کنید. هر چند که ممکن است کمی پیچیده باشد، فرآیند خیلی بد هم نیست. مهم ترین قسمت اطمینان از اضافه کردن کاربر محلی مناسب است. این قسمت به شما اجازه خواهد داد که شما محتویات درایو ایکس پی را در کامپیوتری با ویندوز ۷ به اشتراک گذارید.


نگاشت درایو شبکه از ایکس پی به ویندوز ۷

به اشتراک گذاری بین ویستا و ویندوز ۷

یکی دیگر از سناریوهای ممکن این است که شما مجبور به اشتراک گذاری فایل ها و پرینتر ها بین ویستا و دستگاه ویندوز ۷ شوید. این فرآیند کمی ساده تر از به اشتراک گذاری بین ایکس پی و ویندوز ۷ است ، اما کمی کار بیشتری می خواهد. ویژگی Homegroup سازگار با ویندوز ویستا نیست ، بنابراین نیاز است که از طریق مراحل مختلف به رفع مشکل بپردازیم. بسته به نوع چاپگر شما ، به اشتراک گذاری داده ها می تواند آسان تر باشد چون ویندوز ویستا و ویندوز ۷ پروسه بسیار بهتری برای مشخص کردن درایورها به طور خودکار دارند.



چگونگی به اشتراک گذاشتن فایلها و چاپگر بین ویندوز ۷ و ویستا

به اشتراک گذاری بین ویستا و ایکس پی

هنگامی که ویندوز ویستا بیرون آمد ، الزامات سخت افزاری بسیار زیاد بودند ، درایورهای مورد نیاز هنوز اماده نشده بودند، و به اشتراک گذاشتن داده بین این دو سیستم عامل با توجه به ساختار جدید ویستا پیچیده بود. فرآیند به اشتراک گذاری اگر شما با استفاده از رمز عبور به حفاظت داده ها نمی پرداختید بسیار ساده تر بود… فقط شما نیاز به قرار دادن فایلهای اشتراکی در پوشه عمومی ویستا داشتید. در سوی دیگر ، به اشتراک گذاری فایلهای محافظت شده با رمز عبور کمی دشوار بود. در واقع شما نیاز به اضافه کردن یک کاربر و راه اندازی به اشتراک گذاری بر روی دستگاه ایکس پی داشتید. اما بار دیگر ، ما آموزش کامل برای آن موقعیت را برای شما در زیر قرار داده ایم.



به اشتراک گذاشتن فایلها و پوشه ها بین ویستا و ایکس پی

اشتراک بین دو سیستم عامل ویندوز ۷ با Homegroup

اگر شما یک یا چند دستگاه ویندوز ۷ داشته باشید، به اشتراک گذاری فایل ها و دستگاه ها با ویژگی Homegroup بسیار آسان می شود. این کار به سادگی ایجاد Homegroup بر روی یک دستگاه و سپس پیوستن رایانه دیگر به آن است. این ویژگی به شما اجازه می دهد تا به رسانه ها را به صورت stream به اشتراک گذاشته، داده های به اشتراک گذارده شده کنترل کنید ، و همچنین داده های محافظت شده با کلمه عبور به اشتراک گذارید. اگر شما نمی خواهید دستگاه ویندوز ۷ بخشی از Homegroup گردد، شما هنوز هم می توانید فایل را از طریق پوشه عمومی به اشتراک بگذارید ، و یک پرینتر برای نصب به اشتراک گذارید.



استفاده از ویژگی Homegroup در ویندوز ۷ برای به اشتراک گذاشتن فایلها و چاپگر

ایجاد Homegroup و ملحق شدن کامپیوتر جدید به آن

تغییر فایلها یی که در Homegroup به اشتراک گذاشته شده

صفحه ویندوز سرور

اگر شما یک نصب کامل می خواهید که شبکه متمرکزی برای به اشتراک گذاری فایلها بین تمامی رایانه های موجود در منزل شما، صرف نظر از سیستم عامل ایجاد کند، باید ویندوز سرور راه اندازی(Windows Home Server) کنید. این راه اندازی به شما اجازه می دهد تا اسناد مهم و فایل های رسانه های دیجیتال خود را در یک جعبه متمرکز کنید ، و دسترسی آسان به جریان اطلاعات و رسانه ای را برای رایانه های دیگر شبکه فراهم کنید. نه تنها این ، بلکه ویندوز سرور پشتیبان گیری آسان از تمام رایانه های شبکه را فراهم می کند ، که در صورت حمله های ناگهانی هکرها مفید است.



نحوه نصب و راه اندازی صفحه اول ویندوز سرور

چگونه مدیریت به اشتراک گذاشتن پوشه ها در ویندوز صفحه اصلی سرور

نتیجه

بزرگترین مشکل کار کردن با پرینتر هایی هست که از درایورهای متفاوتی برای هر نسخه سیستم عامل استفاده می کنند. هیچ راه حل واقعا آسانی برای حل این مشکل وجود ندارد. بهترین توصیه ما این است که سعی کنید چاپگر را به یک رایانه متصل کنید ، و اگر درایور ان روی ان سیستم کار نکردد ، چاپگر را به کامپیوتر دیگر وصل کنید و ببینید که آیا با آن کار می کند (سعی و خطا). سازنده هر چاپگر روشش متفاوت است ، و ویندوز همیشه به طور خودکار درایور صحیح را برای دستگاه نصب نمی کند.

ما امیدواریم که این راهنما به شما کمک کند تا اطلاعات خود را بین هر کدام از حالتهای مختلف سیستم عامل های مایکروسافت که شما استفاده می کنید به اشتراک بگذارید!

در زیر برخی از مقالات دیگر که به شما در برطرف کردن نیازهای شبکه ای شما کمک خواهد کردلینک شده است:
کاظم نجفی بازدید : 367 چهارشنبه 1390/01/10 نظرات (0)
بدون هیچ آنتی ف-ی-ل-ت-ر

سلام بچه ها

خوب هستین


یه سورپرایز دارم

بدون هیچ آنتی ف-ی-ل-ت-ر

از محدودیت وبلاگهای زیر مجموعه ی بلاگفا و پرشین بلاگ و میهن بلاگ

بگذرید

و اما چگونه؟؟؟؟!!!!!

اگر وبلاگ مورد نظر مثلن با این آدرس باشد :

wWw.mohsen---devil.blogfa.com

باشد

می توانید به این صورت تغییر بدهید و از محدودیت

بگذرید و ...

wWw.mohsen---devil.blogfa.blogfa.com

بقيه ي وبلاگ ها و سرويس بلاگ رساني هم همين طور ...

فقط دقت كنيد كه دقيقن مانند نمونه عمل كنيد

اگه خوشتون اومد ... نظر بذاريد

خوش باشيد و بدرود
کاظم نجفی بازدید : 170 چهارشنبه 1390/01/10 نظرات (0)
Adobe: 

اسم رودخانه اي كه از پشت منزل مؤسس آن جان وارناك عبور مي كند.

Apple:
ميوه مورد علاقه استيو جابز مؤسس و بنيانگذار شركت اپل سيب بود و
بنابراين اسم شركتش را نيز اپل (به معني سيب ) گذاشت.

Cisco:
مخفف شده كلمه سان فرانسيسكو (San Francisco) است كه يكي از
بزرگترين شهرهاي امريكا است.

Google:
گوگل در رياضي نام عدد بزرگي است كه تشكيل شده است از عدد يك با
صد تا صفر جلوي آن . مؤسسين سايت و موتور جستجوي گوگل به شوخي
ادعا مي كنند كه اين موتور جستجو مي تواند اين تعداد اطلاعات
(يعني يك گوگل اطلاعات ) را مورد پردازش قرار دهد.

Hotmail:
اين سايت يكي از سرويس دهندگان پست الكترونيكي به وسيله صفحات
وب است. هنگامي كه مدير پروژه برنامه مي خواست نامي براي اين سايت
انتخاب كند علاقه مند بود تا نام انتخاب شده اولاً مانند ساير سرويس دهندگان
پست الكترونيك به mail ختم شده و دوماً برروي وبي بودن آن نيز تأكيد شود.
بنابراين نام Hotmail را انتخاب كرد. در كلمه Hotmail حروف Html به ترتيب
پشت سر هم قرار گرفته اند.

HP:
شركت معظم HP توسط دو نفر بنام هاي بيل هيولت و ديو پاكارد تأسيس شد.
اين دو نفر براي اينكه شركت هيولد پاكارد يا پاكارد هيولت ناميده شود مجبور به
استفاده از روش قديمي شير – خط شدند و نتيجه هيولد پاكارد از آب در آمد.

Intel:
از آنجاييكه اين شركت از بدو تأسيس با تأكيد روي ساخت مدارات مجتمع ايجاد
شد. نام آن را INTegrated Electronics يا به طور مختصر INTEL نهادند.

Lotus:
ميچ كاپور مؤسس شركت كه هندي الاصل بود از حالت لوتوس كه يك اصطلاح
مديتيشن متعالي (T.M.) مي باشد براي نامگذازي شركتش استفاده كرد.

Mirosoft:
نام شركت ابتدا به صورت Micro-soft نوشته مي شد ولي به مرور زمان به
صورت فعلي در آمد. Microsoftمخفف MICROcomputer SOFTware است.
و دليل نامگذاري شركت به اين اسم نيز آن است كه بيل گيتس مؤسس
شركت آن را با هدف نوشتن و توسعه نرم افزارهاي ميكروكامپيوتر ها تأسيس كرد.

Motorola:
شركت موتورولا با هدف درست كردن بي سيم و راديوي خودرو كار خود
را آغاز كرد. از آنجاييكه مشهورترين سازنده بي سيم و راديو هاي اتومبيل
در آن زمان شركت Victrola بود. مؤسس اين شركت يعني آقاي پال كالوين
نيز اسم شركتش را موتورولا گذاشت تا علاوه بر داشتن مشابهت اسمي
كلمه موتور نيز به نوعي در اسم شركتش وجود داشته باشد.

Oracle:
مؤسس شركت اوراكل يعني لري اليسون و باب اوتس قبل از تأسيس
شركت روي پروژه اي براي CIA كارمي كردند . اين پروژه كه اوراكل نام
داشت بنا بود تا با داشتن مقادير زيادي اطلاعات بتواند تا جواب تمام
سؤال هاي پرسيده شده توسط اپراتور را با مراجعه به مخزن اطلاعات
بدهد. ( اوراكل در اساطير يوناني الهه الهام است. ) اين دو نفر پس از
پايان اين پروژه شركتي تأسيس كرده و آن را به همين اسم نامگذاري كردند.

Red Hat:
مؤسس شركت آقاي مارك اوينگ در دوران جواني از پدربزرگش كلاهي
با نوارهاي قرمز و سفيد دريافت كرده بود ولي در دوران دانشگاه آن را
گم كرد . زماني كه اولين نسخة اين سيستم عامل آماده شد مارك
اوينگ آن را همراه با راهنماي كاربري نرم افزار در اختيار دوستان و هم
دانشگاهيش قرار دارد. اولين جمله اين راهنماي كاربري
« درخواست براي تحويل كلاه قرمز گم شده » بود.

Sony:
Sony از كلمه لاتين Sonus به معناي صدا مشتق شده است .

SUN:
اين شركت معظم توسط چهار تن از فارغ التحصيلان دانشگاه استانفورد
تأسيس شد.Sun مخفف عبارت Standford Univercity Network مي باشد .

Xerox:
كلمه Xer در زبان يوناني به معناي خشك است و اين براي تكنولوژي
كپي كردن خشك در زماني كه اكترا كپي كردن به روشهاي فتوشيميايي
انجام مي گرفت فوق العاده حائز اهميت بود.

Yahoo:
اين كلمه براي اولين بار در كتاب سفر هاي گاليور مورد استفاده قرار
گرفته و به معني شخصي است كه داراي ظاهر و رفتاري زننده است .
مؤسسين سايت Yahoo جري يانگ و ديويد فيلو نام سايتشان
را Yahoo گذاشتند چون فكر مي كردند خودشان هم Yahoo هستند.
کاظم نجفی بازدید : 129 چهارشنبه 1390/01/10 نظرات (0)
 سلام 
اين بار مي خوام يه آموزش توپي به شما بدم كه با اين ترفند ، مي تونيد آيكن درايو مورد نظرتون رو عوض كنيد
اول اين عكسي كه از ماي كامپيوتر خودم گرفتم رو ببينيد



اگه دوست دارين چنين ماي كامپيوتري داشته باشين از نظر آيكن درايو
( باز سليقه ي خودتون ملاكه )
اين ترفند رو دنبال كنيد
ولي اگه استفاده كردين از اين آموزش ، يه كليكي روي نظر ها بزن ، تا ما هم اميدوار شيم كه آموزشمون بي خودي نيست
( فكر كنم كه مامان باباهاتون ، بهتون ياد داده كه بعد از ... يه تشكري بكنين ، سپاس از آموزش من ؛ فقط نظر دادنه ! )

آموزش ترفند :
1- اول از همه ، اون آيكن انتخابي به سليقه ي خودتون رو در اولين پنجره يعني پنجره ي اصلي درايو مورد نظر ، كپي كنيد
دقت كنيد كه آيكن مورد نظر با پسوند :
ico
باشد

2- نوت پد را باز كنيد
و در كادر خالي
فرمان هاي زير رو بنويسيد :

[autorun]
icon=kazem najafi.ico

به جاي
kazem najafil
نام آيكن مورد نظر كه در درايو مورد نظر كپي كرديد را بنويسيد

3- فايل نوت پد رو با نام :
Autorun.inf
در همان درايو و پنجره اصلي اش ( نبايد در پوشه ي داخل درايو كپي يا سيو كنيد ) سيو كنيد

4- حالا مي توانيد اين دو فايل رو هيدن يا مخفي كنيد تا نمايش پيدا نكنه ( باز به سليقه خودتون هستش )
براي مخفي كردن اين دو فايل بايد روي هردو شون كليك راست كنيد ودر قسمت :
attributes
گزينه ي
hidden
را اكتيو يا فعال كنيد و اوكي رو بزنيد و خارج شويد

5- حالا با ريستارت كردن سيستمتون
مي تونيد شاهد عوض شدن آيكن درايو مورد نظر شويد
 
کاظم نجفی بازدید : 111 چهارشنبه 1390/01/10 نظرات (0)

آموزش لینك دادن به تصویر

آدرس دادن به عکس ها هدف های گوناگونی از جمله باز شدن صفحه ای دیگر و یا باز شدن تصویری دیگر به همراه دارد

برای اینکه به عکسی آدرس بدهیم باید تصویر مورد نظر را که در قسمت پست مطلب جدید قرار دارد انتخاب کنیم و روی آن کلیک کنیم

حالا از قسمت ابزار های وبلاگ نویسی روی شکل  کلیک کنید

صفحه ای برای شما باز میشود که کادری مشخص دارد

درون این کادر بدون هیچ دستکاری شروع به نوشتن آدرس صفحه و یا تصویری کنید که میخواهید بعد از کلیک روی آن تصویر باز شود

دقت کنید عبارت زیر یک بار بیشتر در آدرس وارد شده نباشد و این عبارت حتما در ابتدای آدرس شما باشد

                                                             //:http      

با ثبت و ارسال مطلبتان خواهید دید که هر کس بر روی تصویر شما کلیک کند به صفحه ای جدید منتقل خواهد شد

همچنین میتوانید از کلید  در همان بخش استفاده کنید که وقتی بیننده روی تصویری کلیک میکند

صفحه ای که شما میخواهید در یک صفحه جدید برای بیننده باز شود و صفحه وبلاگ شما بسته نشود

نظر یادتون نره !!!
کاظم نجفی بازدید : 155 چهارشنبه 1390/01/10 نظرات (1)
آموزش لینك دادن به متن برای دانلود

آدرس دادن به متن ها برای اینکه بیننده بتواند فایلی را دانلود کند خیلی ساده است

فقط شما باید فایل مورد نظر را در یک فضای اینترنتی داشته باشید و آپلود کرده باشید

حالا فرض میکنیم ما فایلی را آپلود کرده و یا فایل مورد نظر ما در سایتی وجود دارد و ما آدرس آن را داریم

حالا به قسمت ارسال مطلب جدید میرویم و مطلب مورد نظر را قرار میدهیم

در جایی کلمه دانلود و یا Download قرار دارد را انتخاب میکنیم ، طوری که کل این کلمه آبی رنگ شود

حالا از قسمت ابزار های وبلاگ نویسی روی شکل  کلیک کنید

صفحه ای برای شما باز میشود که کادری مشخص دارد

درون این کادر بدون هیچ دستکاری شروع به نوشتن آدرس فایلی کنید که میخواهید بعد از کلیک روی آن برای بیننده دانلود شود

دقت کنید عبارت زیر یک بار بیشتر در آدرس وارد شده نباشد و این عبارت حتما در ابتدای آدرس شما باشد

http://

با ثبت و ارسال مطلبتان خواهید دید که هر کس بر روی کلمه دانلود کلیک کند فایل مورد نظر را بر روی کامپیوتر خود خواهد گرفت

نظر یادتون نره !!!

کاظم نجفی بازدید : 194 چهارشنبه 1390/01/10 نظرات (0)
آموزش ایجاد و یا حذف بخش ادامه مطلب

برای قرار دادن بخش ادامه مطلب در وبلاگ ، در همان بخشی که مطلب خود را ارسال میکنید ، در قسمت پایین کادر قبل از انتخاب نوع نظر خواهی ،  یک لینک کوچک وجود دارد که با زدن این لینک یک کادر شبیه به کادر بالا در همان صفحه باز میشود و شما در آن صفحه دو کادر را خواهید دید

هر آنچه که در کادر بالا وارد کنید در صفحه وبلاگ نمایان خواهد شد

و هر چیزی که در کادر پایینی وارد شود بیننده بعد از کلیک روی ادامه مطلب میتواند به مطالب شما دسترسی پیدا کند

ادامه مطلب در وبلاگ ها هم از حجیم شدن وبلاگ میکاهد و سرعت باز شدن وبلاگ را بیشتر میکند

و هم اینکه آمار بازدید کنندگان وبلاگ نیز افزایش میابد

نظر یادتون نره !!!

کاظم نجفی بازدید : 132 چهارشنبه 1390/01/10 نظرات (0)
چند جور سیم داریم؟

زندگي پر از سيم شده است. اين روزها همه با انواع و اقسام کابل هاي مختلف سروکار داريم. از انواع کابل USB گرفته تا کابل هاي مختلف شبکه و انتقال اطلاعات. خيلي وقت ها هم اسم کابل هاي مورد استفاده را نميدانيم و فقط از آنها استفاده ميکنيم.

 سايت گيزمودو يک راهنماي تصويري بسيار جالب براي آشنايي با کابل ها تهيه کرده بود. حيفمان آمد شما آن را نبينيد. در اين راهنما نه تنها با شکل و کاربرد اين کابل ها آشنا ميشويد، بلکه اسامي آنها را هم فرا خواهيد گرفت. و من تضمين ميکنم وقتي نام کابل ها را بدانيد در خيلي مواقع به کارتان خواهد آمد.

اين يکي معرف حضور همه هست. نام آن USB نوع A  است. کابلي که اين روزها همه جا ديده ميشود. با آمدن آن ارتباطات هاي پارالل و پورت هاي سريال منقرض شدند. اين مدل کابل در واقع از USB 1 و نوع جديدتر که USB 2 نام دارد تشکيل شده. USB 2 نسبت به نسخه اول سريع تر است. کابل يو اس بي امکان انتقال اطلاعات و انرژي براي تامين برق مورد نياز را به صورت همزمان فراهم ميکند.


USB type B اين يکي اغلب طرف ديگر يک کابل USB را تشکيل ميدهد. و معمولا براي متصل کردن لوازم جانبي کامپيوتر مانند پرينتر و اسکنر استفاده ميشود.


کابل سوم يو اس بي کوچولو است! که به آن Mini USB گفته ميشود. همانطور که از اسم آن مشخص است نسبت به اتصالات قبلي جاي کمتري اشغال ميکند و براي دستگاه هاي کوچک مانند اتصال گوشي موبايل يا دوربين ديجيتال استفاده ميشود. نوع بعدي مدل فسقلي تري نسبت به يو اس بي کوچولو است. که من ترجيح ميدهم آن را «فسقل يو اس بي» صدا کنم! اما نام اصلي آن Micro USB است. و برخي شرکت ها مانند موتورولا و ال جي از آن زياد استفاده ميکنند.


IEEE 1394 aka FireWire اين مدل جايگزيني براي کابل USB محسوب ميشود و توسط شرکت اپل به شهرت رسيده است. ميبينيد اپل هميشه دوست دارد که متمايز باشد! شرکت سوني نام اين اتصال را iLink گذاشته است. ممکن است آن را بر روي يک دوربين فيلم برداري ديجيتال و يا يک آي پاد قديمي ببينيد. اين اتصال سرعت انتقال اطلاعات بالايي دارد. مدل شش پين اين اتصال امکان انتقال انرژي را هم دارد.


FireWire 800 نسبت به اتصال قبلي سريع تر است و در سال 2003 معرفي شده است. اما براي اتصال نياز به کانکتورهاي متفاوتي دارد که اين کار استفاده آن را محدود کرده است.


اين يکي کابل مشهوري است. با آقاي RJ45 آشنا شويد. ايشان نقش مهمي را در زندگي شبکه اي ما بازي ميکنند. البته از وقتي که قيمت مس گران شده اين کابل ها هم به شدت گران شده اند. اين کابل در بين عموم به نام «کابل شبکه» مشهور است. اين کابل به چند دسته بندي تقسيم ميشود که مشهورترين آنها شامل Cat5 و Cat6 است. نوع Cat5 امکان انتقال اطلاعات را تا 100 مگابيت در ثانيه را دارد. و نوع Cat6 اين امکان را تا 1000 مگابيت افزايش داده است.


eSATA اسم اين کابل تازگي ها زياد به گوش ميخورد. اگر کامپيوتر روميزي خود را اخيرا خريده باشيد نوع اتصال هارد ديسک شما از نوع SATA است.

اين يکي يک حرف e اضافه دارد که مخفف External يا همان خارجي است. اين کابل را خارجي ها ساخته اند!؟ نه، منظور اين است که اين کابل خارج از کيس کامپيوتر استفاده ميشود. سرعت انتقال اطلاعات اين کابل بيشتر از USB و Firewire است. و معمولا در هارد ديسک هاي اکسترنال استفاده ميشود. لپ تاپ هاي جديد هم معمولا ورودي اين کابل را دارند.

 

HDMI اين يکي خيلي مهم است. با آمدن اين اتصال فاتحه کابل هاي S-Video و DVI خوانده شده است. ضمنا اسم با کلاسي هم دارد: High Definition Multimedia Interface و همانطور که از اسمش مشخص است براي انتقال صوت و تصوير HD به کار ميرود. تمام گجت هاي چند رسانه اي در حال مجهز شدن به اين نوع اتصال هستند. از لپ تاپ ها گرفته تا تلويزيون هاي ال سي دي و دوربين هاي فيلمبرداري ديجيتال. سرعت بالاي انتقال اطلاعات تنها خصوصيت مفيد اين اتصال نيست. اين اتصال از مکانيزمي به نام CEC پشتيباني ميکند که امکان کنترل وسايل الکترونيکي را از طريق اين پورت فراهم ميکند. از طريق اين درگاه ميتوان به دستگاه مورد نظر فرمان داد. در آينده خواهيد ديد که اين امکان چقدر مورد استفاده خواهد بود.


اين يکي DVI نام دارد. و هماني است که گفتيم در حال جايگزين شدن با HDMI است. اين يک اتصال تصويري است که اغلب براي اتصال مانيتورهاي LCD به کامپيوتر استفاده ميشود. و ممکن است شما هم يکي از آنها را داشته باشيد.


اتصال آخر DisplayPort نام دارد. و براي اتصال بين کامپيوتر و مانيتور طراحي شده. اما هنوز به صورت عمده عرضه نشده است. اين کابل علاوه بر سرعت بسيار بالاي انتقال اطلاعات از DRM هم پشتيباني ميکند.

کاظم نجفی بازدید : 196 چهارشنبه 1390/01/10 نظرات (0)
اتصال دامنه به وبلاگ - تبدیل وبلاگ به سایت

یکی از امکانات بلاگفا امکان اتصال دامنه (نام یا آدرس سایت) به وبلاگ است. با استفاده از این امکان محتوای وبلاگ علاوه بر آنکه از آدرسی مشابه yourname.blogfa.com در دسترس است میتواند در یک آدرس مستقل مانند yourname.com یا yourname.ir یا حتی در زیر دامنه شخصی شما مثل blog.yourname.com نیز در دسترس باشد.

استفاده از این امکان رایگان بوده و تنها کافیست نام و آدرس دامنه شخصی خود در بخش مدیریت وبلاگ وارد کنید و البته DNS مرتبط با دامنه خود را نیز تنظیم کنید.
البته لازم به توضیح است که تبدیل آدرس وبلاگ از yourname.blogfa.com به آدرسی مشابه yourname.com نیازمند آن است که شما قبلاً این دامنه را ثبت کرده باشید. برای ثبت دامنه میتوانید با شرکتهای مختلف میزبانی وب و ثبت دامنه تماس بگیرد. هزینه ثبت دامنه در طول یکسال معمولا کمتر از بیست هزار تومان است.

همچنین میتوانید جهت ثبت دامنه با پسوندهای مختلف از خدمات شرکت روند تازه OURIRAN و برای ثبت دامنه های با پسوند IR. از خدمت سایت iranic.com استفاده کنید.

پس از ثبت دامنه می توانید در بخش مدیریت وبلاگ در منوی امکانات گزینه « دیگر امکانات ... » را انتخاب کنید و سپس در صفحه بعد گزینه « اتصال دامنه به وبلاگ » را انتخاب کنید. در فرم ظاهر شده نام دامنه (همان آدرس سایت) خود را نوشته و سپس نام و مشخصات مالک دامنه را وارد کنید. از مشخصات مالک دامنه در مواردی خاص که نیاز به تماس با مالک دامنه است استفاده خواهد شد. لازم به ذکر است که در صورتی که دامنه متعلق به شما نیست یا مالک دامنه رضایتی به اتصال دامنه به وبلاگ شما ندارد خودداری کنید چرا که در صورت دریافت گزارش تخلف وبلاگ شما مسدود یا حذف خواهد شد.

اتصال دامنه به وبلاگ نیازمند آن است که تنظیمات DNS دامنه نیز تغییر کند. معمولا اینکار توسط شرکت یا مسئول فنی ثبت کننده دامنه شما صورت می گیرد . تنظیمات DNS جهت اتصال دامنه به شرح زیر است.

NS20.OURIRAN.NET
NS21.OURIRAN.NET
در مورد دامنه های IR. علاوه بر ورود نام سرورها، آی پی نیز باید وارد شود که در این مورد میتوانید اطلاعات را به شرح زیر وارد کنید.


NS20.OURIRAN.NET 38.113.162.92
NS21.OURIRAN.NET 38.113.162.93

در نهایت لازم به ذکر است که تغییر کامل DNS در شرکتهای سرویس دهنده اینترنت و نمایش وبلاگ پس از ورود آدرس دامنه ممکن است 24 ساعت به طول بیانجامد.

با تغییر سرورهای سرویس دهنده ( name server ) دامنه به ns20.ouriran.net و ns21.ouriran.net در کنترل پنل دامنه و پر کردن فرم "اتصال دامنه به وبلاگ" در سایت بلاگفا ، بعد از 24 ساعت دامنه به وبلاگ متصل می شود

کاظم نجفی بازدید : 299 چهارشنبه 1390/01/10 نظرات (0)

آموزش بخش تنظیمات وبلاگ و قرار دادن كدها

در قسمت تنظیمات وبلاگ شما میتوانید همه چیز را تغییر دهید

عنوان وبلاگ ، نام نویسنده ، شرح خلاصه ، ایمیل ، و حتی میتوانید کدهای جاوا را وارد کنید

برای وارد شدن به بخش تنظیمات بر روی دکمه

»تنظیمات وبلاگ

کلیک کنید ، همان طور که مشاهده میکنید جلوی هر کادر کارایی آن نوشته شده است

و اما در کادر درباره وبلاگ (توضیحاتی درباره وبلاگ و یا نویسنده وبلاگ) ، معمولا دوستان وبلاگ نویس

در این کادر یک بیت شعر و یا توضیحاتی از قبیل عضو گیری و چیز هایی دیگر مینویسند که در ستون وبلاگ و در بخش ابتدایی ستون این نوشته ها به نمایش در خواهد آمد

در قسمت تصویر وبلاگ (تصویر نویسنده وبلاگ و یا لوگوی وبلاگ)  میتوانید یک عکس کوچک از خودتان یا تصویر مورد علاقه خود قرار دهید ، پیشنهاد میکنم هر ماه این تصویر را تغییر دهید چرا که در روحیه بیننده تاثیر زیادی دارد

در بخش اسکریپتها و کدهای اختصاصی کاربر برای درج در وبلاگ میتوانید کدهای جاوا را وارد کنید

کدهای جاوای این سایت بهترین کدهای جاوا هستند که میتوانید با یك كلیك به بهترین کدهای جاوا دسترسی پیدا کنید

دقت داشته باشید در این کادر هر کد جاوایی را قرار ندهید چرا که باعث خرابی وبلاگ شما میشود

کدهایی که سایت های غیر معتبر معرفی  میکنند معمولا باعث خرابی های جبران ناپذیر هستند

پس در حد امکان فقط از کدهای سایت بهاربیست که چندین و چند بار توسط گروه ما تست شده استفاده کنید ، کدهای موزیک سایت بهاربیست را نیز میتوانید در همین کادر قرار دهید

چنانچه از چندین کد استفاده میکنید ( مثل کد موزیک و کد فال حافظ ، ساعت ، آمارگیر و یا کدهای دیگر ) به ترتیب هر کد را در آخر کدی دیگر وارد کنید و مراقب باشید کد جدید در وسط کد قبلی قرار نگیرد

بعد از قرار دادن کدهای مورد نظر گزینه ثبت تنظیمات را که در پایین صفحه قرار دارد فشار دهید

همچنین همیشه دقت کنید هیچ گاه کد موس را در قسمت تنظیمات وبلاگ استفاده نکنید زیرا باعث خرابی وبلاگ خود میشوید

کاظم نجفی بازدید : 235 چهارشنبه 1390/01/10 نظرات (0)

آموزش استفاده از تصاویر زیباسازی وبلاگ بین متن ها

استفاده از تصاویر زیبا سازی وبلاگ در بین مطالبی که در وبلاگتان قرار میدهید امکان پذیر است

استفاده از این تصاویر به این شکل است که شما باید در کنار تصویری که میخواهید در وبلاگ خود استفاده کنید دو یا سه بار متوالی کلیک کنید تا تصویر مورد نظر به رنگ آبی در آید و انتخاب شود

بعد بر روی همان تصویر راست کلیک کرده و گزینه Copy را فشار دهید

سپس به بخشی که مطالب خود را نوشته اید بروید

هرکجای متن که میخواهید تصویر زیباسازی مورد نظرتان قرار گیرد کلیک کنید ( مثلا بین نوشته هایتان ) تا نشانه گر موس آنجا قرار گیرد.

سپس راست کلیک کرده و گزینه Paste را فشار دهید

همانطور کا مشاهده میکنید تصویر زیباسازی در جایی که میخواستید قرار گرفت

حالا هنگامی که این مطلب را ثبت کنید میبینید که تصویر زیباساز وبلاگ در وبلاگ شما به زیبایی قرار گرفته است

از سایت های غیر معتبر برای استفاده از كدها و تصاویر زیباسازی استفاده نكنید

زیرا استفاده بیش از حد كاربران باعث سنگین شدن سایت و پرداخت هزینه های سنگین توسط مدیر سایت است

موفق باشید.

نظر فراموش نشه

کاظم نجفی بازدید : 249 چهارشنبه 1390/01/10 نظرات (1)

آموزش استفاده از كدهای تغییر شكل موس

کد تغییر شکل موس ، موس شما و همه بینندگان وبلاگ را به شکلی که شما دوست دارید درخواهد آورد

ولی کد تغییر شکل موس را فقط و فقط باید در قالب اصلی وبلاگ خود وارد کنید

کد موس مورد نظر را به طور کامل انتخاب کرده و راست کلیک کنید و گزینه Copy را فشار دهید

حالا این صفحه را رها کرده و به بخش ویرایش قالب در قسمت مدیریت وبلاگ خود بروید

» ویرایش قالب

به هیچ کدام از کدهای داخل کادر باز شده دست نزنید

فقط به قسمت پایانی کدها بروید ، آخرین کدی که در این صفحه وجود دارد میباشد

قبل از کد نشانه گر خود را قرار داده و یک بار اینتر کنید و کد را یک خط پایین تر بیاورید

اکنون نشانه گر موس خود را به قسمت خالی شده یعنی خط بالایی که ثانیه ای پیش اینتر کردید قرار دهید

همینجا راست کلیک کرده و گزینه Paste را فشار دهید

اکنون دکمه ثبت و بازسازی وبلاگ را فشار داده و قالب خود را ثبت کنید

کد تغییر شکل موس شما ثبت شد و شکل موس شما به شکل جدیدی در آمد

کاظم نجفی بازدید : 274 چهارشنبه 1390/01/10 نظرات (0)

آموزش قرار دادن عکس در وبلاگ

بعد از آپلود عکس سیستم کدی در اختیار شما قرار میدهدمثلا با عنوان " لینک مستقیم "
که این کد ، دقیقا کد عکس شماست که میتواند به عنوان مثال به صورت زیر باشد
http://www.Free-Picture-Host.com/images/tn_SowYj71267957427.jpg
شما کد عکس خود را انتخاب و بر روی آن راست کلیک کنید ، سپس روی گزینه ی Copy کلیک کنید
و سپس یک صفحه اینترنتی باز کنید و در جایی که آدرس سایت را وارد میکنید کد مورد نظر را paste کنید و عکس را باز کنید
بعد از اینکه عکس شما به نمایش در آمد
بر روی عکس راست کلیک کرده و گزینه Copy را بزنید
سپس به بخش ارسال مطلب وبلاگ خود بروید
در قسمتی که می خواهید تصویر مورد نظر را قرار دهید یک چپ کلیک کنید تا نمایشگر موس در آنجا قرار گیرد
سپس از روی کیبرد ( صفحه کلید کامپیوتر )
دکمه Ctrl کنترل را نگه دارید و همانطور که این دکمه را نگه داشتید
دکمه انگلیسی V وی را فشار دهید
همانطور که مشاهده می کنید تصویر شما به نمایش در آمد
و پس از اینکه ارسال مطلب کنید ، تصویر در وبلاگ شما هم به نمایش در خواهد آمد
پیشنهادات ما : سعی کنید از تصاویری با حجم پایین تر و با اندازه متوسط و یا کوچک استفاده کنید،که برای بیننده زودتر باز شود و بیننده وبلاگ شما زیاد منتظر نماند
کاظم نجفی بازدید : 99 چهارشنبه 1390/01/10 نظرات (0)

آموزش تغییرات در قالب وبلاگ و استفاده قالب جدید

قبل از شروع درباره قالب وبلاگ یک توضیح چند کلمه ای بدم

قالب وبلاگ همان نمای کلی وبلاگ شما است که نوشته ها و تمام امکانات وبلاگ شما در یک شکل جدید به نمایش در می آید.

میتوانید با كلیك روی دكمه مـشـاهـده قـالـب هر قالب کلیک کرده و هر یک از قالب ها را تست کنید و ببینید

وقتی قالب مناسب با وبلاگ خود را انتخاب کردید

روی دكمه دریافت كد قالب بلاگفا كلیك كنید تا كد آن قالب برای شما نمایش داده شود

سپس به قسمت مدیریت وبلاگ خود بروید و روی گزینه

» ویرایش قالب

کلیک کنید ، در این لحظه شما با یک بخش پر از کدهای مختلف روبرو شدید ، همه کدها را پاک کنید و این صفحه را خالی کنید طوری که هیچ کدی در این صفحه وجود نداشته باشد ، برای سادگی کار وسط همه کدها راست کلیک کنید و گزینه Select all را انتخاب کنید ، اکنون از روی کیبورد خود دکمه Delete را فشار دهید

این صفحه را همینطور رها کنید و دست نزنید ، مجددا به قسمتی كه كدهای قالب انتخابی شما در سایت بود بروید

همه کدهایی که در آن کادر قرار دارد را انتخاب کرده و بعد از راست کلیک گزینه copy را فشار دهید ، دقت کنید که همه کدهای این کادر را به طور کامل انتخاب کرده باشید و کدی جا نمانده باشد

حالا به بخش مدیریتی وبلاگ خود برگردید ، به کادری که همه کدهای آن را پاک کردید ، وسط کادر خالی راست کلیک کرده و گزینه Paste را فشار دهید

اکنون گزینه ثبت و بازسازی وبلاگ  را فشار دهید و قالب جدید خود را ثبت کنید

برای اینکه تغییرات انجام شده وبلاگ خود را ببینید میتوانید روی گزینه مشاهده وبلاگ کلیک کنید

» مشاهده وبلاگ

از قالب های هر سایتی استفاده نكنید زیرا كه بعضی قالب ها حاوی ویروس های مخرب هستند كه حتی آنتی ویروس
نیز نمیتواند آن را شناسایی كند

برای انتخاب قالب از سایت گوگل سرچ كنید.
موفق باشید.

کاظم نجفی بازدید : 709 چهارشنبه 1390/01/10 نظرات (3)
برای اینکه بتوانید لینك وبلاگ دیگری را در وبلاگتان قرار دهید روی گزینه پیوندهای وبلاگ كلیك كنید.

» پیوند های وبلاگ

در قسمت سمت چپ اسم فارسی وبلاگی که میخواهید لینک کنید و در قسمت سمت راست آدرس کامل وبلاگ مورد نظر را به این شکل بنویسید مثلا

بعد از این که نام و آدرس وبلاگ و سایت مورد نظر را در کادر های خالی نوشتید

روی گزینه سبز رنگ ثبت اطلاعات کلیک کنید

بخش پیوند های روزانه نیز تقریبا به همین شکل است ولی با کمی تفاوت

» پیوند های روزانه

وقتی به صفحه پیوند های روزانه مراجعه کنید

در کادر خالی عنوان پیوند باید اسم فارسی لینک مورد نظر نوشته بشه مثلا پیچك

در قسمت آدرس پیوند باید آدرس سایت یا وبلاگ مورد نظر باشه مثل http://www.kazemonline.com

و در قسمت توضیحات به طور دلخواه میتوانید توضیحی درباره سایت یا وبلاگ مورد نظر بدهید

به طور مثال میتوانید بنویسید کاظم آنلاین ، آموزش وبلاگ نویسی از مقدماتی تا پیشرفته

و سپس دکمه درج پیوند را فشار دهید

به عنوان تمرین همین مراحل كه در بالا ذكر شده را همین حالا انجام دهید

نظر نظر نظر نظر نظر بدید بدید بدید بدید بدید ! ! ! ! !

کاظم نجفی بازدید : 351 چهارشنبه 1390/01/10 نظرات (1)

آموزش خواندن ، حذف كردن، تایید كردن و پاسخ به نظرات داده شده


برای خواندن نظرات افرادی که به مطالب شما نظر داده اند روی گزینه

» آخرین نظرات خوانندگان

کلیک کنید ، اگر نظری برای مطالب شما نوشته شده باشد برایتان در این قسمت نمایش داده میشود

در پایین هر نظر سه دکمه تایید ، ویرایش و حذف وجود دارد که این دکمه ها را باهم برسی میکنیم

گزینه حذف که فقط مخصوص حذف یک نظر میباشد

ولی دکمه ویرایش ، چنانچه میخواهید به نظر کسی پاسخ بدید باید روی دکمه ویرایش همان نظر کلیک کنید

بعد از ورود به بخش ویرایش نظر ، روی قسمت درج خط جدا کننده کلیک کنید ، با کلیک روی این دکمه

همچین چیزی در زیر نظر نویسنده نمایش داده میشود    [خط فاصله]   شما میتوانید از بعد از این قسمت

پاسخ خود را شروع کرده و بنویسید و بعد از این ثبت تغییرات را فشار دهید ، پاسخ شما به آن نظر ثبت شد

و حالا دکمه تایید ، با زدن این دکمه نظر مورد نظر برای همه قابل رویت خواهد شد ، ولی تا قبل از اینکه شما نظری را تایید نکرده باشید هیچ کس از بودن آن باخبر نخواهد شد

همچنین در گوشه سمت راست هر نظر یک مربع برای انتخاب ( تیک زدن ) طراحی شده که شما میتوانید

چندین نظر را باهم انتخاب کرده و تایید یا حذف کنید

برای این کار بعد از انتخاب یک یا چند نظر از دو دکمه سبز و قرمزی که  که در بالای صفحه نظرات قرار دارد استفاده کنید ( دكمه سبز تایید و دكمه قرمز نظرات انتخاب شده را حذف می كند )

کاظم نجفی بازدید : 313 چهارشنبه 1390/01/10 نظرات (0)
آموزش موضوع بندی وبلاگ و ایجاد زیرشاخه

برای موضوع بندی وبلاگ باید ابتدا روی گزینه موضوعات مطالب کلیک کنید

» موضوعات مطالب

در کادر خالی که زیر قسمت درج موضوع جدید نوشته شده میتوانید موضوعی را بنویسید

و دکمه قرمز درج موضوع را فشار دهید

بعد از ساختن یک یا چند موضوع به قسمت ارسال مطلب جدید بروید

» پست مطلب جدید

در هنگامی که همه مطالب شما آماده است و میخواهید دکمه ثبت مطلب و بازسازی وبلاگ را بزنید

در قسمت انتخاب موضوع مطالب میتوانید موضوعاتی را که مطلب شما با آن موضوعات در ارتباط است را تیک بزنید و بعد از آن دکمه ثبت مطلب و بازسازی وبلاگ را فشار دهید

با این کار بیننده اگر بخواهد موضوع خواصی را مطالعه کند میتواند با کلیک روی موضوع مورد نظر

فقط مطالب مرتبط با همان موضوع دلخواه را مشاهده و استفاده کند

این عمل به بیننده رضایت خاطر خواهد داد و وبلاگ شما نزد بیننده با اعتبارتر و محبوب تر خواهد شد

کاظم نجفی بازدید : 118 چهارشنبه 1390/01/10 نظرات (0)
آموزش ویرایش و ایجاد تغییراتی در مطالب قبلی

برای ویرایش ( ایجاد تغییر در مطلب ) و یا حتی حذف ( پست ) مطلبی که قبلا ارسال کرده اید به قسمت

» مدیریت مطالب قبلی

در بخش مدیریتی وبلاگ خود بروید

سپس عنوان مطلبی که میخواهید ویرایش و یا حذف کنید را در این صفحه پیدا کنید

با کلیک روی تصویر ويرايش  میتوانید مطلبی که عنوان آن در همان سطر نوشته شده را ویرایش کنید.

با کلیک روی تصویر حذف  میتوانید مطلبی که عنوان آن در همان سطر نوشته شده را حذف کنید.

چنانچه مطالب شما زیاد بود و نتوانستید در آن صفحه مطلب مورد نظر را بیابید

در جلوی کلمه آرشیو مطالب : یک منوی کشویی قرار دارد که درون این منو نوشته های شما

در بازه های زمانی ماه های مختلف سال قرار دارد

میتوانید ماه و سالی که نوشته مورد نظر را وارد کردید در این منو انتخاب کرده و در

صفحه باز شده عنوان مطلبی که مایلید حذف و یا ویرایش کنید را یافته و آن را تغییر دهید

کاظم نجفی بازدید : 103 چهارشنبه 1390/01/10 نظرات (0)
آموزش ارسال مطلب در وبلاگ

برای ارسال مطلب در وبلاگتان ، باید وارد قسمت مدیریتی وبلاگ شوید

دو راه برای ورود به بخش ارسالی مطالب وجود دارد

یکی در همان نمای اولیه و میز کار که میتوانید با کلیک روی قسمتی كه شبیه به بخش زیر است

ارسال مطلب جدید
         نوشتن مطلب جدید و انتشار آن در وبلاگ

و راه دوم که در هر زمان در بخش مدیریتی میتوانید به صفحه ارسال مطالب وارد شوید کلیک روی گزینه

» پست مطلب جدید

میباشد ، در اصطلاح وبلاگ نویسان ، هر بار که یک مطلب را وارد وبلاگ میکنید، یک پست جدید وارد کردید

و هر پست ، نشان دهنده وارد کردن یک مطلب در یک بازه زمانی است

حالا با کلیک روی پست مطلب جدید به صفحه ارسالی مطلب جدید وارد شوید

در همان ابتدای صفحه باید برای مطلبی که میخواهید وارد کنید یک عنوان قرار دهید

و عنوان مورد نظر را در کادر خالی که جلوی کلمه » عنوان مطلب : قرار دارد وارد کنید

حالا در کادر بزرگی که کمی پایین تر از قسمت عنوان مطلب قرار دارد یک کلیک کنید که نشانه گر موس به در این قسمت فعال شود و از قسمت عنوان مطلب خارج شود

شما میتوانید در این قسمت مطلب ، داستان ، و هر آنچه که میخواهید در وبلاگ خود قرار دهید را وارد کنید

ابزار هایی که در بین کادر بزرگ ارسالی و کادر عنوان مطلب قرار دارند مانند برنامه ورد Word عمل میکنند

چنان چه با این ابزار ها آشنایی ندارید میتوانید با بردن موس روی آنها ، بدون آنکه کلیکی کنید از کارایی هر ابزار مطلع شوید

در زیر کادر بزرگ ارسال مطالب برایتان بخش نوع نظرخواهی طراحی شده

که میتوانید بخش نظرات وبلاگ خود را فعال ، غیر فعال و یا نظرات بعد از تایید نمایش داده شود را انتخاب کنید

پیشنهاد میکنم همیشه بخش نظرات را به صورت بعد از تایید نمایش داده شود قرار دهید

بعد از انتخاب نوع نظرخواهی میتوانید دکمه نارنجی رنگ ثبت مطلب و بازسازی وبلاگ را فشار داده

و مطلب خود را در وبلاگتان ارسال کنید

کاظم نجفی بازدید : 83 چهارشنبه 1390/01/10 نظرات (0)
دوستان عزیزم ، برای مهارت یافتن باید کمی صبور و با حوصله باشید ،

در ابتدا آنچه شما برای داشتن یک وبلاگ احتیاج دارید ، انتخاب یک اسم است ، نه یک اسم معمولی

شما باید یک اسمی انتخاب کنید که بعد از گذشت یک سال ، دو سال و یا حتی بیشتر

از داشتن وبلاگی به آن اسم لذت ببرید ، و به فکر تغییر دادن آن نباشید ، چرا که با تغییر اسم وبلاگ

همه زحمات شما از بین خواهد رفت و باید برای رسیدن به اوج دوباره از نو شروع کنید

با حوصله و فکر درست ، اسمی انتخاب کنید که تا بحال به ذهن هیچ یک از ایرانی های عزیز نرسیده باشد

و علاوه بر آن ، به مطالبی كه قصد دارید در وبلاگ خود بگذارید بی ارتباط نباشد

فرض كنیم که اسم وبلاگ را انتخاب کردید و حتما موضوعی به ذهنتان رسیده است

همانطور كه قطعا تا به حال دیده اید، هر وبلاگ یک موضوع کلی دارد و موضوع های زیر شاخه به مرور اضافه میشود

بعد از انتخاب اسم و یك موضوع درباره مطالب وبلاگ خود

بعد از باز شدن صفحه ، باید قسمت های مشخص شده را با كمك هم پر کنیم

نام کاربری : همان اسمی است که برای وبلاگ خود انتخاب کردید به زبان انگلیسی و یا لاتین مثلا YourName

کلمه عبور : این رمز وبلاگ شما است و باید آن را مثل یک راز فراموش نشدنی در ذهن خود داشته باشید

تکرار کلمه عبور : این قسمت به این دلیل است که کلمه عبور را درست وارد کرده باشی

عنوان وبلاگ : اسمی که برای موضوع اصلی وبلاگ انتخاب کردید را به صورت فارسی بنویسید

نام نویسنده : اسم خودتان و یا اسم گل یا هر آنچه که دوست دارید وارد کنید

ایمیل خصوصی : در این بخش ایمیلی را وارد کنید که اگر کلمه عبور فراموش شد بتوانید رمز را برگردانید و استفاده کنید

ایمیل نویسنده : این ایمیل به همه بینندگان نمایش داده میشه و پیشنهاد میکنم اگر اجتماعی نیستید خالی بگذارید

خوب بقیه قسمت ها را به همین صورت که الآن هست رها کنید

دکمه قبول قوانین سایت و ایجاد وبلاگ وبلاگ را فشار دهید

هم اکنون شما به جمع کسانی پیوستید که وبلاگ دارند

آدرس وبلاگ شما به صورت زیر است

اسمی که به عنوان نام کاربری انتخاب کردید را بنویسید مثلا Yourname

و همانند قسمت زیر را در جلوی این نام اضافه کنید

Yourname.blogfa.com

برای ورود به بخش مدیریتی وبلاگ خود باید ابتدا به سایت بلاگفا بروید www.blogfa.com

از قسمت سمت راست سایت نام كاربری و كلمه عبور را وارد كرده و دكمه ورود را فشار دهید

برای دیدن وبلاگ خود ،"قسمتی كه بینندگان ، دوستان و آشنایان میبینند"

در همان بخش مدیریتی وبلاگ، روی قسمت زیر كلیك كنید

» مشاهده وبلاگ

حال حاضر ظاهر وبلاگ شما زیبایی خاصی ندارد ولی نگران نباشید

در ادامه بخش آموزش به زیبایی خارق العاده ای خواهید رسید که دوستانتان را حیرت زده خواهد كرد

با ما همراه باشید ، در ادامه مطالبی را برای هرچه بهتر شدن وبلاگ ساخته شده خواهید آموخت.

کاظم نجفی بازدید : 172 چهارشنبه 1390/01/10 نظرات (0)

سلام

شما با مطالعه دقيق مطالب زير ، خواهيد توانست در حد یک وبلاگ نویس با چندین سال تجربه

وبلاگ نویسی کرده و تقریبا همه کاری در وبلاگ را انجام دهید

مثلا تغییر قالب ، استفاده درست از کدهای جاوا ، قرار دادن تصویر و مطلب در وبلاگ

لینک دادن به مطلب در وبلاگ ، قرار دادن بخش دانلود در وبلاگ ، لینک کردن دوستان

آموزش استفاده از بخش ادامه مطلب ، آموزش استفاده از تصاویر زیبا سازی وبلاگ

آموزش استفاده از کدهای موزیک و هر آنچه که یک وبلاگ نویس برای مهارت یافتن نیاز دارد

فقط توجه کنید که بهتر است این مطالب را به صورت آنلاین مطالعه

و همزمان امتحان کنید تا ملکه ذهنتان گردد

با نام و ياد خدا شروع ميكنيم

کاظم نجفی بازدید : 238 چهارشنبه 1390/01/10 نظرات (0)

 وب کم و خطرات آن در محیط اینترنت

دوستان عزیزی که وب کم دارند متوجه باشند که هر زمان امکان این امر وجود دارد که کسی دون اجازه وب کم شما را باز کند و هر آنچه در تصویر است مشاهد کند .

 خیلی از کاربران امروه از مسنجرهایی مانند یاهو استفاده می کنند که با آنلاین شدن خود به خود یاهو اجرای این نرم افزار ( آنلاین شدن ) درسترسی به وب کم را برای اشخاص که اطلاعات کمی در مورد کامپیوتر دارند را مقدور می سازد تا وب کم شما را بدون اجازه باز نمایند و به هر حال وب کم در محیلی است بسته مثلا خانه ی افراد و بندرت دیده می شود که وب کم بر روی محیطی باشد که عمومی باشد مثلا وسط پارک از این رو مواظب خطرات وب کم باشد . با وجود اینکه در اکثر خانواده ها با سرعت زیاد رو به وصل ADSL اینترنت دائم متصل به اینترنت پیش می روند . خطر در این موارد بیشتر است زیرا هم سرعت زیاد تر است هم اینکه زمان دسترسی بیش تر است .

آنتی ویروس در این موارد هیچ اقدامی نمی تواند انجام دهد . البته خود شرکت هایی مانند یاهو بدنبال بستن این راه ها هستند ولی اگر توانایی داشتن جلوی ویروس را می گرفتند که دیگر ویروسی نباشد .

 راهکار جلو گیری :

در مواقعی که کار ضروری ندارید سعی کنید ابتدا به اینترنت وصل نشید . و یا حداقل اگر به اینترنت نیاز دارین لطف نمایید و وب کم را قطع کنید . بصورت سخت افزاری سخت افزاری : هر چیزی که قابل لمس باشد سخت افزار . به عبارت خیلی ساده تر سیم وب کم را خارج نمایید . هر زمان لازم دایدن وصل کنید .

نکته :

در کامپیوتر هرگز و هرگز به نرم افزار اطمینان نکنید هر چه کار سخت افزاری امنیت بالاتر . یعنی شما اگر سیم را بکشید طرف باید از اینترنت بیاد بیرون سیم را وصل کنه بعد قفل نرم افراری را بشکند ( هک کند ) و فکر نکنم شخص از توی سیم بتونه رد بشه یعنی جا نمیشه ، حالا دیگه نتیجه گیری با خودتان .

کاظم نجفی بازدید : 102 چهارشنبه 1390/01/10 نظرات (0)

برای اینکه بفهمید پی امی که آمده از طرف کسی است که شما را اد کرده یا نه

برای اینکه بفهمید پی امی که آمده از طرف کسی است که شما را اد کرده یا نه اینگونه عمل کنید یعنی به بالای پی ام جائی که نام شما را در سمت راست و نام او را در سمت چپ نوشته در بالاترین نقطه ی pm اگر بین id شما و او یک -فاصله بود یعنی اد نکرده و اگر دو تا -بود یعنی شما را اد کرده .

کاظم نجفی بازدید : 98 چهارشنبه 1390/01/10 نظرات (0)
آیکون و پسوند تابلوی ترجان ها را به هر چی که دوست دارید تغیر دهید

 

برای اینکار 2 راه موجود می باشد که من این 2 راه را برای شما میگم:

راه اول :

یک عدد فایل تروجان آماده کنید...

یه wordpad باز کنید ( می تونید رو دسکتاپ راست کلیک کنید به new برید و یه wordpad documernt باز کنید .

فایل تروجان رو کپی کنید و توی  wordpad پیست کنید یا میتونید فایل رو با ماوس بکشید و تو صفحه  word  رها کنید .

حال همون فایلی رو که تو word گذاشتید را انتخاب کنید . یعنی روش تک کلیک کنید

بعد به edit برید و بعد به package object و روی برگه edit package کلیک کنید حالا در پبجره باز شده به edit برید و copy package رو بزنید .

در آخر هم به یکی از فلودر ها یا درایوها برید راست کلیک کنید و paste رو بزنید .

به همین آسونی فایل تروجان exe یا هر اسم دیگری را میتونید بی نام و نشون کنید و علاوه بر اینکه ایکون فایل شبیه این بچه مثبتا میشه به همین راحتی هم پسوندشو لو نمی ده اصلا پسوندی در کار نیست .

راه دوم :

بر روی  فایل تروجانی کا آماده کرده اید راست کلیک کنید وگزینه    create shortcut  را بر گزینید . حالا یه فایل از همون تروجان با اسم  shortcut درست شده است حالا بر روی   shortcut آن راست کلیک کنید و گزینه Properties را انتخاب کنید حال در پنجره باز شده جدید  در بالای آن  گزینه   shortcut را انتخاب کنید و بعد بر روی گزینه change icon کیک کنید و در پنجره باز شده 100 ، 200 تا آیکون ظاهر میشود حالا هر کدوم را که دوست دارید انتخاب کنید و یا می تونید با زدن گزینه browse آیکنی که خود شما دارید را برگزینید .

( من برنامه ای را برای کندن آیکون برنامه می باشد را آموزش داده ام  )

  به نظر من آیکون worpad را انتخاب کنید و به طرف بگید کلی جک دسته اول می خواهید واسش بفرستید و از این جور حرفا که خودتون از من وارد ترین

کاظم نجفی بازدید : 822 چهارشنبه 1390/01/10 نظرات (2)
فرستادن ایمیل های جعلی از طرف دیگران بدون نیاز به پسورد آنها

 

   است .MYGOD_U  ای ميل بزنيم و ميخوايم که طرف خيال کنه که از طرفdariush_foreverخوب حالا ميخوايم به يه بنده خدا ( مثلا  

( هر دودر سايت ياهو)

برای اين کار :
.از  telnet   برای برقراری ارتباط استفاده می کنم. دستور زير را در اعلان داس تايپ کنين 

telnet mx1.mail.yahoo.com 25

۲۵ همون شماره پورت ای ميل هست و از سرور اصلی ياهو هم استفاده کرديم.

خوب حالا شما بايد اين رو بينين:

service ready  YSmtp mta499.mail.yahoo.com ESMTP 220

   استفاده کنينBackSpaceدقت کنيد که چون از telnet  استفاده مي‌کنين، چيزهايي را که تايپ مي‌کنين، نمي‌بينين و نمي‌تونيد از دکمه  

تايپ کنين :

HELO yahoo.com

و جواب مي‌شنويم:

 mta499.mail.yahoo.com 2500

  فرستنده چيه پس مي‌نويسم: E-mailحالا بايد مشخص کنم که

MAIL FROM: mygod_u@yahoo.com

  به چه آدرس ارسال بشه: E-mailحالا بايد بگم که اين 

dariush_forever@yahoo.com : RCPT TO

حالا بايد بنويسم،

DATA

و Enter  بزنم و جواب مي‌شنوم:

 go ahead 354

اينجا وقت تايپ کردن يک سری چيز‌های اساسي است. اول مي‌نويسم،

 mygod_u@yahoo.com From: R D

  يا همان from  ديده ميشه. حالا مي‌نويسم: Senderاين همان اسمي است که به عنوان   

Subject: salam

اين هم در آن  E-mail به عنوان subject دیده میشه .

 1.0MIME-version  

Content-Type: text/plain:

خوب دوبار Enter زده و متن نامه را مي‌نويسم:

bah bah.

ok dirdel 250

 تا ارتباط قطع و از telnet  خارج بشيم

کاظم نجفی بازدید : 382 چهارشنبه 1390/01/10 نظرات (0)
دزدی پسورد ياهو در کافی نت ها یا در سیستم های مختلف

وقتی شما به یک سیستم عمومی مراجعه میکنید مثل کافی نت شما میتونید به پسورد آخرین نفر ی که چت کرده با id او دسترسی پیدا کنید حتی اگه پسوردشو save  نکرده باشه.

 برای این کار شما باید به منوی start رفته و بعداز آن run در آنجا تایپ کنید regedit ودر آنجا به این شاخه برویدHKEY_CURRENT_USERSoftwareYahooPager  و تو فایل هائی که سمت راست ظاهر میشه save password رو انتخاب کرده و روش2 بار کلیک کنید در اونجا  گزینه ی value data رو از مقدار 1 به 100 تبدیل کنید حالا ok رو بزنید و از رجیستری خارج بشید.

حال میتونید با آخرین آی دی لوگاین بشید و با یک برنامه که پسورد ستاره دار رو باز می کنه پسوردشو پیدا کنید.

راه های دیگری نیز برای پیدا کردن پسورد یا هو وجود داره و یکی از اونا استفاده از برنامه های کرکر است که این برنامه پسورد ها رو یکی یکی امتحان می کنه و این کار خیلی وقت گیره و  بهش نمی ارزه اگه نظر من و می خوایید من می گم یه تروجان رو سیستم بریزید که وقتی با اون ایدی وارد می شید پسوردشو بهتون میل کن

کاظم نجفی بازدید : 153 چهارشنبه 1390/01/10 نظرات (0)
غير ممکن کردن يافتن رمز عبور توسط برنامه های پسوردياب

1.برای ايجاد كلمه عبور، از حروف بزرگ و كوچك و به صورت يك در ميان يا هر جوری که دوست داريد cOmPuTeR يا

 ComPUteR

2.حروف اول كلمات يك جمله را به عنوان رمز عبور خود انتخاب كنيد.


مثلاًدر جمله:"If sentence is longer password would be safer " كه رمز عبور آن به اين صورت تبديل می شود: " Isilpwbs "

3.عدد يا تاريخی را برای خود در نظر بگيريد و آن را با دكمه Shift تايپ كنيد.


مثلاً : تاريخ: 13.06.2002 با دكمه Shift به اين كلمه تبديل می شود: !#> )^>@))@

4.لغتی را در نظر بگيريد و سپس حروف سمت راست آن را که بر روی صفحه كليد قرار دارد، بنويسيد:


مثال: Hardware تبديل می شود به: Jstfestr


5.لغت يا تركيبی را برای خود در نظر بگيريد مانند “24Oktober” و بعد آن را بهم بريزيد به اين صورت كه حروف اول آن را با حرف

 آخر، حرف دوم را با حرف ماقبل آخر و به همين ترتيب بقيه را بنويسيد: 24r4eObkot

6.لغات يك جمله را به اختصار بنويسيد اين اختصارات را خود شما تعيين می كنيد و از قاعده خاصی پيروی نمی كنند.


مثلاً عبارت White meat with cabbage تبديل می شود به: “whtmtwtcabge”

7..در رمز عبور از علائم ويژه استفاده كنيد. مثال: “c/Om%ut§E~r

کاظم نجفی بازدید : 276 چهارشنبه 1390/01/10 نظرات (0)
چیست ip ؟

شماره‌ ايست که به هر کامپيوتر متصل به اينترنت داده می‌شود تا بتوان به‌کمک آن شماره به آن کامپيوترها دسترسی داشت.

اين عدد برای کامپيوترهايی که حالت سرور دارند (مثلا سايت‌ها) و نيز کامپيوتر‌های کلاينتی که معمولا به روشی غير از شماره‌گيری Dial-up  به اينترنت وصل هستند،عددی ثابت و برای ديگران عددی متغير است. مثلا هر بار که شما با شرکت ISP  خود تماس گرفته و به اينترنت وصل می‌شويد، عددی جديد به شما نسبت داده می‌شود.

 اين عدد يک عدد ۳۲ بيتی (۴ بايتی) است و برای راحتی به‌صورت زير نوشته می‌شود  xxx.xxx.xxx.xxx   که منظور از xxx  عددی بين ۰ تا ۲۵۵ است .  مثلا ممکن است آدرس شما به صورت 195.219.176.69   باشد.

  که برای اتصال استفاده می‌کنيد، در نهايت بايد به يک ip تبديل شود، تا شما سايت
ياهو را ببينيد.

  حتی اسم‌هايی در ip معمولا  xxx  اولی معنای خاصی دارد، فقط اين را بگويم که اگر به روش Dial-up  به اينترنت وصل شويد، معمولا عددی که به  عنوان اول می‌گيريد، مابين 192 تا 223 خواهد بود.اين توضيح برای تشخيص کامپيوترهای کلاينت از سرور (حداقل در ايران) بسيار می‌تواند مفيد باشد.

کاظم نجفی بازدید : 90 چهارشنبه 1390/01/10 نظرات (0)
ويروس بوت!!!

اين ويروس تا وقتی اجرا نشه به کسی صدمه ای نمی زنه پس چون شما می دونيد که اينطوريه اون رو اجرا نميکنيد و ياهو هم اين ويروس رو  نمی شناسه پس به کار مياد چون می تونين برای ديگران پست کنيد.

نکته:اين ويروس هم با برنامه ی  visual basic 6 نوشته شده

.اين آدرس پايين رو کپی بگيرين و توی قسمت آدرس internet explore پست کنيد  nikonam.0catch.com/booter.exe شما میتونید به اول اون  www اضافه کنید ودر چت روم ها یا در صفحه pm تایپ کنید و هر کسی بر روی اون کلیک کرد و فایل را گرفت  بوت بشه.

این برنامه را به هیچ عنوان من ننوشتم

کاظم نجفی بازدید : 137 چهارشنبه 1390/01/10 نظرات (0)
port چیست ؟

در ساده ترين تعريف، محلی است که داده‌ها وارد یا خارج می‌شوند. در مبحث هک معمولا با پورت‌های نرم‌افزاری سروکار داريم که به هر کدام عددی نسبت می‌دهيم. اين اعداد بين ۱ و ۶۵۵۳۵ هستند. معمولا به يک سری از پورت‌ها کار خاصی را نسبت می‌دهند و بقيه به‌صورت پيش‌فرض برای استفاده شما هستند. پورت‌های که فعال هستند، هرکدام توسط يک نرم‌افزار خاص مديريت می‌شوند.مثلا پورت 25 برای ارسال ایمیل است ، بنابراين بايد توسط يک نرم‌افزار اين کار انجام شود و اين نرم‌افزار بر روی پورت ۲۵ منتظر (فال‌گوش) می‌ماند. اينجا ممکن است شخصی از فلان نرم‌افزار و ديگری از بهمان نرم‌افزار استفاده کند ولی به‌هر حال پورت ۲۵ هميشه برای ارسال  است   در پایین لیستی از مهمترین پورت ها و کاربردشان را می بینید

   Service          Why it is phun                                  Port Num!
--------   -------         ----------------------------------------
7                        echo            Host repearts what you type
9                                                    discard         Dev/null
11                                  systat           Lots of info on users
13          daytime        Time and date at computers location
15                    netstat          Tremendous info on networks
19      chargen        Pours out a stream of ASCII characters.
21                                          ftp                Transfers files
23                                      telnet           Where you log in.
25                                             smpt             Forge email
37                                                       time              Time
39                                     rlp                Resource location
43                        whois           Info on hosts and networks
53                                              domain         Nameserver
70                              gopher         Out-of-date info hunter
79                                  finger           Lots of info on users
80                                               http              Web server
110                                        pop              Incoming email
119 nntp             Usenet news groups - forge posts, cancels
443                                  shttp            Another web server
512                                       biff               Mail notification
513                                           rlogin           Remote login
           who             Remote who and uptime
514         shell           Remote command, no password used!
           syslog          Remote system logging
520                     route           Routing information protocol


از میان این پورت ها شماره های 7 ، 15 ، 21 ، 23 ، 25 ، 79 ،80 ، 110 و 119 فعلا برای ما مهم ترند

کاظم نجفی بازدید : 280 چهارشنبه 1390/01/10 نظرات (0)
ارسال فکس رایگان به آمریکا و کانادا از طریق اینترنت

یکی از مشکلاتی که برای ایرانیان داخل کشور وجود دارد ارسال فکس به خارج از کشور است. این موضوع به دلیل هزینه سنگینی که برای فرد ارسال کننده دارد اصلأ به صرفه نیست و مراکز مخصوص اینکار نیز جهت ارسال فکس به خارج از کشور نیز برای ارسال هر صفحه فکس هزینه زیادی طلب میکنند. اما اگر قصد ارسال فکس به دو کشور آمریکا و کانادا را دارید دیگر نگران نباشید! چرا که هم اکنون میتوانید از طریق اینترنت به صورت کاملأ رایگان برای گیرنده در این دو کشور فکس ارسال کنید. به طوریکه به وسیله ابزاری آنلاین تنها با ضمیمه نمودن فایل متنی و یا تایپ یک متن خاص میتوانید به رایگان فکس ارسال نمایید.


بدین منظور:
کافی است به سایت www.faxzero.com مراجعه نمایید.
اکنون در Sender Information، اطلاعات خود را وارد کنید. تنها وارد نمودن نام (Name) و ایمیل (Email) کفایت میکند.
در قسمت Receiver Information نیز بایستی اطلاعات دریافت کننده فکس در آمریکا یا کانادا را درج نمایید. نام (Name) و شماره فکس (# Fax) ضروری است.
در هنگام وارد نمودن شماره فکس بایستی تنها پیش شماره و شماره فکس را وارد نمایید، به طوریکه مجموعأ 10 رقم وارد شده باشد.
در بخش Fax Information نیز میتوانید فایل doc ،pdf و یا xls خود را جهت ضمیمه شدن آپلود نمایید. یا متن خود را در همان قسمت تایپ نمایید.
در نهایت کد داخل عکس را در Confirmation Code وارد نموده و بر روی دکمه Send Free Fax Now کلیک کنید تا فکس شما ارسال گردد.

تنها لازم به ذکر است سرویس رایگان این ابزار آنلاین با محدودیت هایی نیز روبرو است؛
بر روی هر صفحه فکس ارسالی تبلیغاتی درج میگردد. در هر بار ارسال فکس تنها میتوان 1 فایل را ضمیمه نمود آن هم نهایتأ با 3 صفحه و در آخر اینکه در طول روز میتوان 2 فکس به شکل رایگان ارسال نمود که البته این محدودیتها چندان نیز دست و پا گیر نیستند.

کاظم نجفی بازدید : 222 چهارشنبه 1390/01/10 نظرات (0)

صفر کردن تایمر Rapidshare با یک ترفند ساده


یکی از مشکلاتی که گریبانگیر اکثر کاربران اینترنت است ، دانلود فایل های آپلود شده در Rapidshare است. سایت Rapidshare.com را میتوان بزرگترین آپلود سنتر و محل اشتراک فایلها دانست. اما محدودیت های متعددی که در سرویس رایگان این سایت وجود دارد ، دانلود فایلها توسط کاربران را بسیار آزار دهنده کرده است. عدم استفاده از دانلود منیجر ، محدودیت های زمانی دانلود ، تایمر طولانی مدت و معطلی کاربران و... از محدودیت های موجود در سرویس رایگان راپیدشیر هستند که راه حل آنها نیز خرید اکانت پولی از راپیدشیر است. اما هم اکنون قصد داریم ترفندی را معرفی کنیم که با بهره گیری از آن میتوانید از شر یکی از این محدودیت ها خلاص شوید! با استفاده از این ترفند میتوانید تایمری که زمان زیادی از شما را هنگام دانلود میگرد را با یک عمل ساده در مرورگر صفر کنید و به مرحله بعدی دانلود بروید!

بدین منظور:
پس از ورود به صفحه مربوط به دانلود فایل در راپیدشیر روی دکمه Free کلیک کنید.
خواهید دید که در این صفحه تایمر شروع به کار میکند.
حال برای رفتن به مرحله بعدی دانلود و رد این مرحله بدون معطلی ، کد زیر را با دقت در قسمت Adrress Bar مرورگر خود وارد نمایید:

javascript:alert(c=1)                        s

اکنون دکمه Enter را بزنید. خواهید دید که پیغامی با محتوای 1 ، برای شما نمایان میشود.
آن را OK کنید. خواهید دید که بلافاصله به آخرین مرحله دانلود فایل خواهید رفت.

کاظم نجفی بازدید : 216 چهارشنبه 1390/01/10 نظرات (0)

به اشتراک گذاری ماوس و کیبورد در میان کامپیوترهای تحت شبکه


اگر با شبکه های کامپیوتری آشنایی داشته باشید حتمأ میدانید که یکی از کاربردهای آن به اشتراک گذاری فایلها و فولدرها در میان کامپیوترهای تحت شبکه است. اما آیا تاکنون به این موضوع فکر کرده اید که میتوان ماوس و کیبورد را هم در میان کامپیوترهای موجود در شبکه به اشتراک گذاشت؟ باید بدانید که اینکار به سادگی امکان پذیر است. با استفاده از این ترفند شما میتوانید ماوس یا کیبورد خود را بین چندین کامپیوتر و آن هم با سیستم عاملهای مختلف به اشتراک بگذارید، بدون نیاز به هیچگونه سخت افزار جانبی برای اینکار! به طوریکه هر سیستم تنها نیاز به یک مانیتور دارد و با انجام عملیات توسط کیبورد یا ماوس توسط شما در یک سیستم، امکان انجام آن در سایر سیستم های شبکه نیز به شکل همزمان مهیا است. هم اکنون به معرفی این ترفند کاربردی به کمک یک ابزار جانبی کم حجم و متن باز میپردازیم.

برای اینکار:
شما نیازمند برنامه ای کم حجم، رایگان و متن باز به نام Synergy هستید.
به وسیله Synergy میتوانید کلیه موارد یاد شده در بالا را در سیستم عاملهای ویندوز، مک و یونیکس صورت دهید.
کلیه سیستم ها نیز بایستی TCP/IP را پشتیبانی کنند.
برای دانلود آخرین نسخه Synergy به نشانی http://synergy2.sourceforge.net مراجعه کنید.
سپس از قسمت Download > Latest Release میتوانید آخرین نسخه این برنامه را دانلود نمایید.
همانطور که ذکر شد این برنامه Open Source نیز هست و شما میتوانید سورس نرم افزاری آن را نیز جداگانه دریافت کنید و در صورت نیاز استفاده کنید.
پس از دانلود فایل کافی است برنامه را نصب نمایید.
سپس آن را اجرا کرده و به سادگی در محیط برنامه نام کامپیوتری که قصد به اشتراک گذاری موس و کیبورد با آن را دارید را وارد نموده و دکمه Start را بزنید تا عملیات به اشتراک گذاری انجام پذیرد.

کاظم نجفی بازدید : 304 چهارشنبه 1390/01/10 نظرات (0)

واتس هامفری (Watts Humphrey) در ۲۸ اکتبر ۲۰۱۰ چشم از جهان فرو بست. وی  که متولد سال ۱۹۲۷ بود، یکی از متفکران صاحب‌سبک در مهندسی نرم‌افزار است که پدر کیفیت نرم‌افزار نیز خوانده می‌شود.

واتس هامفری یکی از چهره‌های مهندسی نرم افزار در کنار بزرگانی چون بری بوهم، فرد بروکس و ویک باسیلی از معدود کسانی است که به تعریف این حوزه جدید کمک کرده‌اند.  هامفری مهندسی را به مهندسی نرم افزار آورد. کارهای وی در ترغیب جامعه نرم افزاری به توجه و تأکید بر کیفیت، اندازه‌گیری و عملکرد تأثیر بی‌اندازه‌ای بر این جامعه داشت.

وی دارای مدرک کارشناسی و کارشناسی ارشد فیزیک و کارشناسی ارشد مدیریت اجرایی بود. در دهه هفتاد وی ریاست گروهی را در IBM به عهده داشت که برای اولین بار مجوز نرم‌افزار (Software License) را معرفی کردند. وی مدیر برنامه‌نویسی و نایب رییس توسعه فنی در IBM‌ بود.

در سال ۱۹۸۶ پس از سه دهه از IBM به مؤسسه مهندسی نرم‌افزار دانشگاه کارنگی ملون یا SEI آمد و برنامه فرایند نرم‌افزار را پایه‌گذاری کرد. وی رهبری توسعه مدل بلوغ قابلیت نرم‌افزار (Software Capability Maturity Model) را به عهده داشت و روش‌های ارزیابی فرایند نرم‌افزار (Software Process Assessment) و ارزشیابی قابلیت نرم‌افزار (Software Capability Evaluation) را مطرح و ارائه کرد. بعدها، این کارها مبنایی برای توسعه  CMMI یا Capability Maturity Model Integration شدند.

از دیگر کارهای وی می‌توان به ارائه فرایند نرم‌افزار تیمی یا (Team Software Process) و فرایند نرم‌افزار شخصی یا (Personal Software Process) اشاره کرد. TSP چارچوب فرایند عملیاتی مشخصی را برای کمک به گروه‌‌های متشکل از مدیران و مهندسان که وظیفه سازماندهی و انجام پروژه‌های نرم‌افزاری بزرگ را به عهده دارند، ارائه می‌کند. PSP نیز فرایندی ساخت‌ یافته‌ای برای توسعه نرم‌افزار است که به مهندس نرم‌افزار کمک می‌کند تا به شناخت و بهبود عملکرد خود با به‌کارگیری رویه‌های نظام‌مند و داده‌محور اقدام کند.

وی در سال ۲۰۰۳ مؤفق به دریافت نشان ملی فناوری شد که توسط رییس جمهور وقت آمریکا، جورج دبلیو بوش، به وی تقدیم شد.

مرجع : + و +
منبع : سماموس

کاظم نجفی بازدید : 115 چهارشنبه 1390/01/10 نظرات (0)
مشهورترین هکرهای جهان کیستند؟

فرد نفوذی به داخل سیستم نامه های الکترونیکی پایگاه مطالعاتی آب و هوا در انگلستان، نامه ها و مدارکی را از این پایگاه بر روی اینترنت منتشر کرده که نشان می دهد دانشمندان با پیچیده کردن اطلاعات و فریب مردم قصد باوراندن تئوری گرمای جهانی را دارند اما دانشمندان اعلام کرده اند متن این نامه ها تغییر پیدا کرده و تنها نشان می دهند که دانشمندان در حال گفتگوهای بی پرده و صریح در رابطه با بحران گرمای جهانی بوده اند.

در ادامه لیستی از مشهورترین هکرهای جهان که هر یک خسارات قابل توجهی را به شرکتهای مختلف وارد آورده اند و در نشریه تلگراف منتشر شده است، ارائه می شود.

کوین میتنیک: شاید یکی از مشهورترین هکرهای جهان در نسل خود کوین میتنیک باشد. وزارت دادگستری ایالات متحده آمریکا از این فرد به عنوان "بزرگترین مجرم رایانه ای در تاریخ آمریکا" یاد می کند. وی با نام مستعار Hacker Poster Boy به سیستم رایانه ای برخی از مهمترین شرکتهای فناوری و ارتباطاتی از قبیل نوکیا، فوجیتسو و موتورولا نفوذ کرد. وی سرانجام در سال 1995 توسط FBI بازداشت شده و با اعتراف به چندین اتهام وارد شده به پنج سال زندان محکوم شد. پس از آزادی در سال 2000 میتنیک اکنون ریاست شرکت مشاور ایمنی رایانه ای را به عهده داشته و از تکنیکهای هک به عنوان مهندسی اجتماعی یاد می کند.

کوین پولسن: نفوذ به خطوط تلفنی ایستگاه رادیویی لس آنجلس به منظور برنده شدن در رقابت تلفنی که ایستگاه رادیویی در حال اجرای آن بود، اولین رسوایی فعالیتهای هکری پولسن به شمار می رود. وی با نام مستعار "دانته تاریک" جرائم رایانه ای دیگری از قبیل هک کردن پایگاه داده های تجسسهای فدرال را مرتکب شده و پس از آن دستگیر شد. وی پس از آزادی حرفه روزنامه نگاری را در پیش گرفته است.

آدرین لامو: لامو به دلیل استفاده از کافی شاپها، کتابخانه ها و کافی نت ها برای فعالیتهای خود به "هکر بی خانمان" شهرت یافته بود. بیشتر فعالیتهای وی در نفوذ به شبکه های رایانه ای شرکتهای مختلف و گزارش نقص و نقطه ضعف این شبکه ها به شرکتهای مالک شبکه ها بود. یکی از بزرگترین ادعاهای لامو نفوذ به شبکه نیویورک تایمز و افزودن نام خود به پایگاه داده های متخصصان این پایگاه بوده است. لامو نیز اکنون یک روزنامه نگار است.

استفن وزنیاک: وی به دلیل اینکه یکی از بنیانگذران شرکت اپل به شمار می رود از شهرت بالایی برخوردار است، وی فعالیتهای خود را در زمینه هک با نفوذ به تلفنهای همراه آغاز کرد. به گزارش مهر، وی در حالی که در دانشگاه کالیفرنیا مشغول به تحصیل بود برای همکلاسی های خود ابزاری به نام جعبه آبی ساخت که به آنها امکان مکالمات راه دور طولانی مدت را به صورت رایگان می داد. وزنیاک با آغاز پروژه ساخت یک رایانه از ادامه تحصیل صرف نظر کرده و به همراه دوست خود استیو جابز رایانه اپل را ابداع کردند.

لوید بلنکن شیپ: لوید بلنکن شیپ با نام مستعار "مرشد" از اعضای چندین گروه از هکرها در دهه 1980 بوده است. از بزرگترین عوامل به شهرت رسیدن وی نوشتن کتابی به نام "بیانیه هکر" یا "باطن یک هکر" بوده است که پس از دستگیری اش در سال 1986 نگاشته شده است. در این کتاب تنها جرم هکرها کنجکاوی ذکر شده است.

مایکل کالک: مایکل کالک در سن 15 سالگی با هک کردن تعدادی از مشهورترین وب سایتهای اقتصادی جهان شناسایی شد. کالک در سال 2000 با نام مستعار "پسر مافیایی" به 75 رایانه در 52 شبکه مختلف حمله کرد که این حمله سایتهایی مانند eBa، آمازون و یاهو را تحت تاثیر قرار داد. وی پس از مکالمه آن لاینی درباره جرمی که مرتکب شده دستگیر شده و به هشت ماه حبس باز، یک سال مجازات حبس تعلیقی، محدودیت در استفاده از اینترنت و پرداخت خسارت نقدی محکوم شد.

رابرت تاپان موریس: رابرت تاپان موریس در نوامبر 1988 یک ویروس رایانه ای از دانشگاه کرنل در حدود 6 هزار رایانه را از کار انداخته و میلیونها دلار خسارت به بار آورد. خالق این ویروس رابرت تاپان موریس اولین فردی است که به جرم تخلف رایانه ای و سو استفاده از آن محکوم به مجازات شد.

وی اعلام کرد ویروس گسترده شده با هدف آسیب رساندن به اینترنت نبوده و تنها با هدف سنجیدن وسعت اینترنت وارد این شبکه شده است. با این حال این ادعاها کمکی به وی نکرده و وی به سه سال حبس تعلیقی، چهار هزار ساعت خدمات اجتماعی و پرداخت خسارت نقدی سنگینی شد. نمونه سی دی حاوی این ویروس مخرب هم اکنون در موزه علوم بوستون در معرض دید قرار دارد.

The Master of Deception: این گروه از هکرها در اواسط دهه 80 سیستم خطوط تلفن آمریکا را مورد هدف قرار دادند و به سیستم رایانه های AT&T نفوذ کردند. این گروه به تدریج و با دستگیر شدن اعضای آن در سال 1992 غیر فعال شد.

دیوید اسمیت: وی خالق ویروس ملیسا اولین ویروس رایانه ای که از طریق اینترنت انتقال پیدا می کند بوده است. اسمیت مدت کوتاهی پس از گسترش این ویروس دستگیر شده و به دلیل به بار آوردن خسارتی در حدود 80 میلیون دلار محکوم به زندان شد.

استیو جاشان: وی به دلیل نوشتن ویروسهای Netsky و Sasser در سال 2004 و در حالی که دوره نوجوانی خود را سپری می کرد، متهم شناخته شد. این ویروس ها مسئول گسترش 70 درصد از نرم افزارهای مخرب یا Malware ها در اینترنت به شمار می رفتند. وی اکنون به استخدام یک شرکت ایمنی رایانه ای درآمده است.
کاظم نجفی بازدید : 132 چهارشنبه 1390/01/10 نظرات (0)
محافظت از شبكه در مقابل خرابكاران داخلي

مؤسسات IT، براي محافظت از شبكه در برابر عوامل نفوذ خارجي، زمان، پول و تلا‌ش زيادي را صرف مي‌كنند. اما غالبا كاربران مجاز داخلي كه در شبكه تصميم به "خرابكاري" مي‌گيرند، ناديده گرفته مي‌شوند. آن‌ها تصميم مي‌گيرند براي رسيدن به اهداف خود شبكه را دستكاري كنند. 


همان‌طور كه خرده‌فروشان به اين نتيجه رسيده‌اند كه اغلب دزدي‌ها به‌دست افراد داخلي اتفاق مي‌افتد تا خريداران خارجي، برخي از شركت‌ها هم از اين‌كه مي‌بينند كاربران داخلي به اندازه هكرهاي اينترنتي براي شبكه خطرناكند، متعجب مي‌شوند.

بعضي مواقع اين كار غيرعمدي است. كاربران عادي از روي اشتباه به مشاهده سايتي مي‌پردازند كه كدهاي مخرب را اجرا مي‌كند، برنامه‌اي را دانلود مي‌نمايد كه فكر مي‌كنند براي كارشان مفيد است. ولي در اصل برنامه حاوي جاوس‌افزار است. روي ايميلي كليك مي‌كنند كه حاوي ضميمه آلوده به ويروس بوده است و بالا‌خره لپ‌تاپ خود را كه حاوي نرم‌افزاري مخرب است و خودشان هم از آن خبر ندارند به شبكه متصل مي‌نمايند و به اين صورت كد مخرب را وارد شبكه مي‌كنند.

آنان مطلع نيستند كه كارهاي آن‌ها سياست‌هاي كاري و امنيت شبكه را نقض مي‌كند. يا اين‌كه كاربر مي‌داند كه فعاليت‌هاي او سياست‌هاي شبكه را نقض مي‌كند و دانش خوبي هم در اين زمينه دارد. ولي گمان نمي‌كند اين عمل به معني از كار انداختن شبكه است. آن‌ها نادانسته سازوكارهاي امنيتي شبكه را نقص مي‌كنند؛ چون به نظرشان اين سازوكارها دست‌وپاگير هستند. اما در هر حال انجام دادن اين كارها مي‌تواند به شبكه شركت صدمه بزند.

خرابكاران چه مي‌كنند؟

كاربران مخرب به‌طور عمدي قوانين را زير پا مي‌گذار‌ند. آن‌ها معتقدند اين قوانين فقط خاص كساني است كه اطلا‌عات تخصصي كافي ندارند. يك كاربر مخرب ممكن است كارهاي زير را انجام دهد:

- بدون اجازه بخش IT، يك Access Point بي‌سيم را وارد شبكه نمايد. سپس كامپيوتر همراه خود را وارد شبكه كند و از اينترنت استفاده ‌نمايد.

‌‌‌‌- آنتي‌ويروس شركت را به دليل اين كه موجب كند شدن سيستمش مي‌شود، بدون اجازه غيرفعال ‌نمايد.

‌- از نام كاربري و رمز عبور، كاربر ديگري استفاده ‌كند. ممكن است اين اطلا‌عات را از طريق crack ‌كردن يا مهندسي اجتماعي به دست آورده باشد. با اين كار به فايل‌ها و اطلا‌عاتي كه اجازه ندارد به آن‌ها دسترسي داشته باشد، دست ‌يابد.

‌- با استفاده از يك ابزار هكري، سطح دسترسي خود را در شبكه بالا‌ مي‌برد. بنابراين مي‌تواند به نصب نرم‌افزار بپردازد، يا كارهايي را انجام دهد كه اجازه انجام دادن آن‌ها را ندارد.

- بازي و يا ساير نرم‌افزارهاي مفيد را بدون اجازه نصب كند.

‌- اطلا‌عات غيرمجاز موجود در فلا‌پي‌ديسك، سي‌دي يا حافظه‌هاي همراه را وارد شبكه نمايد.

- داده‌هاي شركت را وارد يك حافظه قابل حمل كند و از شركت خارج نمايد.

وجود يك كاربر مخرب، مشكلي پرسنلي است. اما خرابكاري‌هايي كه او انجام مي‌دهد، موجب ايجاد اشكالا‌ت تكنيكي در شبكه مي‌شود. بدتر از همه زماني است كه اين خرابكار، رئيس شركت شما باشد. در اين صورت بايد با استفاده از راه‌حل‌هاي فناوري به مقابله با اين‌گونه خطرها بپردازيد.

چرا كاربران مخرب خطرناكند؟

يك كاربر مخرب چه ضررهايي را مي‌تواند به شبكه بزند؟ بسيار زياد! قرار دادن يك نقطه AP بي‌سيم در شبكه و در پشت فايروال، درهاي شبكه شما را براي جويندگان شبكه بي‌سيم (wardrivers) و ساير افراد خارجي باز‌مي‌كند. غيرفعال‌كردن آنتي‌ويروس موجب مي‌شود، بدافزارهايي كه فكر مي‌كنيد اصلا‌ً وارد نشوند، به راحتي به درون شبكه نفوذ كنند. استفاده از حساب كاربري شخص ديگر باعث مي‌شود نتوانيد شخص خاطي را به راحتي پيدا كنيد. حتي ممكن است افراد بي‌گناه مورد سرزنش قرار بگيرند. استفاده از اجازه دسترسي بالا‌تر از حد مجاز، سطحي از آسيب‌پذيري را ايجاد مي‌كند كه هكرها به راحتي مي‌توانند از آن سوء‌استفاده كنند. نصب نرم‌افزارهاي غيرمجاز، ورود جاسوس‌افزار، ويروس و ساير نرم‌افزارهاي مخرب به شبكه را آسان مي‌كند. خارج كردن اطلا‌عات مهم از شركت نيز مي‌تواند نوعي دزدي اطلا‌عات باشد كه برخلا‌ف قانون است.

دنبال كردن يك كاربر غيرمجاز

اولين قدم آن است كه بدانيم، كاربر غيرمجاز چه كاري انجام مي‌دهد. اين‌كار به معناي مانيتور‌كردن فعاليت‌هاي كاربر است. شما مي‌توانيد APهاي غيرمجاز را با نرم‌افزارهاي خاص اين كار

مانند Net Stumbler پيدا كنيد. اين نرم‌افزار رايگان است و نسخه‌هاي مختلفي ازآن براي لپ‌تاپ‌ها وPocket PC ها وجود دارد. همچنين مي‌توانيد از كارت‌هاي GPS براي تهيه نقشه‌اي از محدوده APهاي غيرمجاز استفاده كنيد. مي‌توانيد موقعيت‌ياب‌هاي شبكه بي‌سيم مانند WiFi ‌ياب Kensington را نيز خريداري كنيد.

اسكنري مانند GFI Languard مي‌تواند آسيب‌پذيري سيستم، سرويس‌ها و برنامه‌هاي كاربردي مانند آنتي‌ويروس‌ها و برنامه‌هاي غيرمجاز را تشخيص دهد و بروزبودن دستگاه‌ها با آخرين سرويس‌پك‌ها و وصله‌هاي امنيتي را نيز بررسي ‌كند. اين برنامه از قابليت تشخيص آسيب‌پذيري‌هاي امنيتي كه كاربر با تغيير رجيستري به‌وجود ميآورد، نيز برخوردار است.

شما مي‌توانيد استفاده غيرمجاز كاربران از حساب كاربري و اسم رمز كارمندان ديگر را از طريق فعال‌كردن audit توكار ويندوز و مانيتوركردن استفاده از كامپيوتر تشخيص دهيد و دسترسي به فايل‌ها و فولدرها را نيز كنترل كنيد.

راه ديگر، استفاده از برنامه‌هاي packet sniffer يا protocol analyzer است كه نشان مي‌دهد پكت‌ها از كجا مي‌آيند و به كجا مي‌روند. براي نمونه هم مي‌توانيد از برنامه sniffer pro و Ethereal استفاده نماييد.

فايل‌هاي Log فايروال مي‌تواند اطلا‌عات دقيقي از عادات گشت‌وگذار كاربران را به شما ارائه دهد: اين‌كه آيا آن‌ها به سايت‌هاي خطرناك وارد مي‌شوند؟ از اينترنت فايل دانلود مي‌كنند؟

از نرم‌افزارهاي به اشتراك‌گذاري فايل (P2P) استفاده مي‌كنند يا اين‌كه به تبادل اطلا‌عات از طريق پيام‌رسان فوري مي‌پردازند، اطلا‌عاتي است كه شما حتماً بايد از آن‌ها آگاه باشيد.

مي‌توانيد از نرم‌افزار و يا سخت‌افزارهاي مخصوص ثبت كليدهاي استفاده‌شده كاربر(Keylogger) هم استفاده كنيد. با اين كار مي‌توانيد از هر چيزي كه او تايپ مي‌كند، آگاه شويد. نرم‌افزار Activity Monitor 3.8 از شركت Soft Activity مي‌تواند اين كار را انجام دهد. اين نرم‌افزار مي‌تواند نرم‌افزارهاي اجرا شده را نيز گزارش دهد.

محافظت در مقابل خرابكاران

هميشه پيشگيري بهتر از درمان است. در ادامه چند پيشنهاد براي پيشگيري از فعاليت مخرب كاربر ارائه شده است:

- فراهم كردن يك شبكه بي‌سيم تحت كنترل را در نظر داشته باشيد. اغلب‌اوقات دليلي كه كاربران، يك شبكه غيرمجاز را راه‌اندازي مي‌كنند، اين است كه هيچ شبكه بي‌سيمي براي ارتباط آن‌ها موجود نيست. به همين دليل شركت‌هايي كه شبكه بي‌سيم ندارند، آسيب‌پذيرتر از شركت‌هايي هستند كه اين نوع شبكه را راه‌اندازي ‌كرده‌اند. براي همين شما هم مي‌توانيد يك شبكه بي‌سيم براي دسترسي به اينترنت راه‌اندازي كنيد. ولي براي دسترسي به شبكه داخلي حتماً بايد از VPN استفاده كنيد. همچنين مي‌توانيد با مواردي چون رمزگذاري درAPها، فيلتركردن آدرس‌هاي MAC، خاموش كردن SSID Broadcasting و عوض‌كردن مشخصات كارخانه‌اي دستگاه‌ها، كه كاربران عادي به آن توجهي ندارند، امنيت شبكه بي‌سيم خود را بالا‌ ببريد.

- اگر به هر حال كاربران يك AP غيرمجاز را راه‌اندازي كردند، از IPSEC استفاده كنيد تا ارتباط ميان كلا‌ينت‌ها و سرورهاي حياتي، رمزگذاري شده باشد. اين كار حداقل ترافيك عبوري را محافظت مي‌كند.

- استفاده از راه‌حل‌هاي نرم‌افزاري مانند Airwave براي آگاه شدن از ورود و محل يكAP غيرمجاز به شبكه مفيد است.

- استفاده از ديسك‌هاي فلا‌پي را با خارج كردن درايوهاي فلا‌پي از كامپيوترها محدود كنيد. پورت‌هاي USB را غيرفعال نماييد. از نرم‌افزارهاي خاص براي كنترل استفاده از حافظه‌هاي قابل حمل استفاده كنيد. آسيب‌پذيري سيستم‌هاي خود را طبق برنامه‌اي منظم كنترل نماييد و از حضور نرم‌افزارهايي كه ريسك امنيتي بالا‌يي دارند آگاه شويد. بالاخره اين كه ا‌ز روش‌هاي پيشرفته‌تر تشخيص كاربران (كارت‌هاي هوشمند يا بيومتريك) استفاده كنيد. بدين‌وسيله دسترسي غيرمجاز به شبكه، از طريق رمز فرد ديگر را غيرممكن مي‌كنيد.

کاظم نجفی بازدید : 192 چهارشنبه 1390/01/10 نظرات (0)

آموزش راه اندازی و تنظیم یک شبکه LAN کوچک

اگر در محیط کار یا منزل خود با بیش از یک کامپیوتر سروکار دارید احتمالا به فکر افتاده اید که آنها را به یکدیگر متصل کرده و یک شبکه کوچک کامپیوتری راه بیا ندازید .

با اتصال کامپیوتر ها به یکدیگرمیتوانید چاپگرتان را بین همه انها به اشتراک بگذارید از طریق یکی از کامپیوتر ها که به اینترنت وصل است بقیه را نیز به اینترنت متصل کنید از هر یک از کامپیوتر ها به فایل های خود از جمله عکس ها اهنگ ها و اسنادتان دسترسی پیدا کنید به بازی هایی بپردازید که نه چند بازیکن با چند کامپیوتر نیاز دارند
وبلاخره این که که خروجی وسایلی چون DVD PLAYER یا وب کم را به سایر کامپیوتر ها ارسال کنید .

در این مقاله صمن معرفی روش های مختلف اتصال کامپیوتر ها به یکدیگر انخام تنضیمات دستی را برای بهره بردن از حد اقل مزایای یک شبکه کامپیو تری به شما نشان می دهیم .

ذکر این نکته هم لازم است که قسمت اصلی این مقاله به نصب نرم افزار اختصاص دارد اما در انتهای مطلب در خصوص ساختار شبکه و مسائل فیزیکی ان هم توضیحاتی داده ایم .



روشهای اتصال:
برای اثصال کامپیوتر هایی که در فاصله ای نه چندان دور از یکدیگر قرار دارند راههای مختلفی وجود دارد که عبارتند از :
سیم کشی دیتا به صورت تو کار در حین ساخت ساختمان که امروز بسیار متداول است .
ذر این روش همان گونه که برای برق ساختمان از قبل نقشه می کشند و مثلا جای کلید ها و پریز ها را مشخص می کنند برای شبکه کامپیوتری هم نقشه کشی و سیم کشی می کنند .
قرار دادن سیم ها در کف اتاق و اتصال کامپیوتر هایی که در یک اتاق قرار دارند .
استفاده از فناوری بی سیم
ساتفاده از سیم کشی برق داخل ساختمان
استفاده از سیم کشی تلفن داخل ساختمان

هر یک روش ها مزایا و معایب خاص خود را دارند اما برای به اشتراک گذاشتن چاپگر فایل ها و اینتر نت باید کامپیوتر ها را به نحو صحیح و مناسبی تنظیم و آماده کنید و فرق نمی کند که کدام روش را انتخاب کرده باشید
به همین دلیل کار را از همین نقطه شروع می کنیم از آنجا که ویندوز های اکس پی و ۹۸ پر استفاده ترین ویندوز ها در منازل و دفاتر کوچک هستند نحوه اشتراک گذاری منابع در این دو ویندوز را مورد بحث قرار می دهیم هر چند مورد سایر ویندوز ها مفاهیم تغییر نمی کند
گام های اولیه :
برای راه اندازی شبکه در منزل خود این سه کار را باید انجام دهیم :
۱انتخاب فناوری مناسب شبکه که مورد نظر ما در این مقاله اترنت استاندارد است
۲خرید و نصب سخت افزار مناسب این کار، که اصلی ترین آنها کارت شبکه برای هر یک از این کامپیوتر ها و یک هاب – سوییچ است
۳تنظیم و آماده سازی سیستم ها به نحوی که بتوانند همدیگر را ببینند و با یکدیگر صحبت کنند

از این سه مرخله قدم سوم از همه مهم تر است .
ویندوز اکس پی قسمتی به نام NETWORK SETUP WIZARD دارد که تنظیمات شبکه را برای شما انجام می دهد .
به غیر از این متخصصان هستند که در ازای دریافت دستمزد ، شبکه شما را در محل راه می اندازند .
نام گذاری کامپیوتر ها به اشتراک گذاشتن چاپگر ها فایل ها و اتصالات اینترنتی ،اساسی ترین کارهایی هستند که این افراد برای شما انجام می دهند .
اما اگر با مشکلی مواجه بشوید یا تنظیمات کامپیوتر تان بهم بخورد ، باید بتوانید خودتان شبکه را تنظیم کنید .
کلا بد نیست مفاهیم و اصول راه اندازی یک شبکه کامپیوتری را بدانید تا به هنگام ضرورت خودتان بتوانید دست به کار شوید .
به طور کلی کار هایی که باید انجام دهید تا یک شبکه (( مرده)) را ((زنده)) کنید و به بهره برداری از ان بپر دازید ، از این قرار است :
نام گذاری کامپیوتر
دادن آدرس IP
به اشتراک گذاشتن فایل ها
به اشتراک گذاشتن چاپگر
انجام تنظیمات امنیتی
به اشتراک گذاشتن اتصال اینترنت

نام گذاری کامپیوتر:
بعد از نصب سخت افزار های مورد نیاز برای راه اندازی شبکه ، نیاز به نوبت به نصب نرم افزار های آن می رسد.
در اولین قدم باید برای تکتک کامپیوتر های موجود در شبکه خود اسمی منحصر به فرد و غیر تکراری انتخاب کنید .
علاوه بر اسم کامپیوتر اسم گروه کاری یا WORK GROUP هم مهم است . تمام کامپیوتر های یک شبکه باید عضو یک گروه کاری باشند .

ویندوز اکس پی :
برای نام گذاری کامپیوتر در ویندوز اکس پی این مراحل را دنبال کنید :
۱-پنجره control panel را باز کنید
۲-اگر حالت نمایش آیکون ها به صورت کلاسیک نیست روی لینک classic new کلیک کنید .در این حالت بر نامه system را اجرا کنید .
۳-در کادر محاوره ظاهر شده صفحه computer name را انتخاب کنید
۴-همان طور که ملا حظه می کنید کامپیوتر یک اسم کامل دارد و یک گروه کاری . روی دکمه chang کلیک کنید تا کادر محاوره بعدی ظاهر شود .
۵-در کادر اول اسمی را تایپ کنید که می خواهید به کامپیوتر تان اختصاص دهید . این اسم هر چیزی می تواند باشد ، فقط نباید تکراری باشد . مثلا اسم کامپیونر اول را pc 1 بگذارید .
۶-در کادر دوم اسمی را که می خواهید به گروه کاری خود اختصاص دهید وارد کنید .مثلا My office یا My Home یا هر چیز دیگر . حتی خود Work Group هم بد نیست .
۷- در پایان OK و دوباره OK را بزنید . اگر ویندوز خواست ری استارت کند قبول کنید .
ویندوز ۹۸
برای نام گذاری کامپیوتر در ویندوز ۹۸ این مراحل را دنبال کنید:
۱-با کلیک راست روی آیکون Network Neighborhood روی دسکتاپ گزینه ، properties را انتخاب کنید .
۲-در کادر محاوره ظاهر شده ، به صفحه identification بروید .
۳-در کادر اول ، اسم کامپیوتر و در کادر دوم اسم گروه کاری مورد نظر را بنویسید . بعد از تنظیم نام برای تک تک کامپیوتر ها و گذاشتن یک اسم برای کروه کاری تمام آنها ، کامپیوتر ها را دارای هویت کرده و در یک گروه جای داده اید . حالا نوبت به دادن آدرس IP میرسد .

آدرس IP
آدرس IP نشانی هر کامپیوتر در شبکه است . کامپیوتر از طریق این نشانی است که یکدیگر را در شبکه پیدا می کنند .
در هر شبکه آدرس IP هر کامپیوتر باید منحصر به فرد و غیر تکراری باشد .
در باره IP و آدرس دهی از این طریق ، زیاذ میتوان صحبت کرد ، اما از آنجا که در این مقاله قصد پرداختن به تئوری را نداریم بلا فاصله دست به کار می شویم . فقط ذکر این نکته را زروری میدانیم که آدرس IP در واقع یک شماره چهار قسمتی است . هر قسمت عددی از ۰ تا ۲۵۵ است که با علامت نقطه از قسمت بعدی جدا می شود .
مثلا ۱۹۲.۱۶۸.۰.۱ یک آدرس IP است . مفهوم دیگر Subnet Mask است ، که توضیح آن هم از حوصله این مقاله خارج است . فقط این را قبول کنید که در یک شبکه کوچک ، subnet mask را به صورت ۲۵۵.۲۵۵.۲۵۵.۰ تایین می کنیم .
در یک شبکه کوچک ، برای تمام کامپیوتر ها سه قسمت اول آدرس IP را یکسان می گیریم و فقط قسمت چهارم را برای هر کامپیوتر عدد متفاوتی را در نظر می گیریم .
مثلا در کامپیوتر اول آدرس ۱۹۲.۱۶۸.۰.۱ و برای کامپیوتر دوم آدرس ۱۹۲.۱۶۸.۰.۲ را می نویسیم و به همین ترتیب ذر بقیه کامپیوتر ها قسمت چهارم آدرس IP را عدد متفاوتی را می دهیم .

تعداد صفحات : 2

اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آرشیو
    آمار سایت
  • کل مطالب : 44
  • کل نظرات : 15
  • افراد آنلاین : 1
  • تعداد اعضا : 4
  • آی پی امروز : 14
  • آی پی دیروز : 2
  • بازدید امروز : 32
  • باردید دیروز : 43
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 1
  • بازدید هفته : 79
  • بازدید ماه : 174
  • بازدید سال : 1,050
  • بازدید کلی : 21,757